notícies

L'assemblea anual de l'Acellec programa una xerrada a càrrec de Xavier Marcet

17/05/2019

L’expert en estratègia i innovació empresarial, Xavier Marcet, intervindrà en la reunió anual de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura. L’acte és obert al públic i tindrà lloc al Centre Cívic Urgell dimecres de la setmana vinent a les 12.30 del migdia

La patronal Acellec augmenta la seva representativitat

13/05/2019

El conjunt d’empreses de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura donen feina a més de 8.000 persones arreu de Catalunya. Els números corresponents a l’exercici de 2018 es presentaran a l’assemblea anual del proper 22 de maig a Barcelona

Antoni Cañete reflexiona amb l'Acellec sobre els reptes de les pimes

10/05/2019

El secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, exposa amb claredat, en aquest article, les principals dificultats que han d'afrontar avui les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya. La recent incorporacó de l'Acellec com a soci col·lectiu de PIMEC afavoreix la possibilitat de treballar aquests reptes des de la singular perspectiva del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat.

Jornada per reivindicar els educadors socials als centres d’ensenyament

10/05/2019

L’Acellec dóna suport i participa a la jornada del Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) per reivindicar la incorporació d’aquests professionals als centres d’ensenyament en qualitat d’agent educatiu que pertanyi a l’equip docent i que treballi en col•laboració i coresponsabilitat amb la resta de professionals. L’Acellec s’ha adherit al manifest del CEESC ‘La Figura de l’educador i l’educadora social als centres escolars’.

Xerrada d’orientació per ajudar els joves a treballar a l’estiu

09/05/2019

L’Acellec ha participat aquesta setmana en una xerrada a l’Oficina de Joventut de la Generalitat de Catalunya adreçada al col·lectiu de joves per ajudar-los a trobar feina aquest estiu. Un temporada en què els monitors de lleure i esportius i els directors de lleure són els perfils més demandats.