notícies

Convocatòria de premis, beques i ajudes de Joventut

20/07/2018

La direcció general de Joventut ha fet públics els premis, les beques i les ajudes d’aquest 2018, que poden ser del vostre interès.

Les colònies d’estiu, protagonistes a Catalunya Ràdio i TV3

17/07/2018

Aquests darrers dies els mitjans de comunicació públics fan referència al sector del lleure educatiu coincidint amb la temporada de colònies d’estiu als espais ‘El Suplement’ i ‘Els diners’, respectivament.

Les empreses de l’Acellec, apareixen als mitjans de comunicació

13/07/2018

Aquest divendres l’empresa associada Anèl•lides, especialitzada en els serveis ambientals al mar, és protagonista al diari ARA en el marc d’un reportatge en què es donen consells per practicar l’snorkel.

Enviem una carta informativa a les escoles de Barcelona

11/07/2018

Aquest mes de juliol l’Acellec envia una carta informativa a totes les escoles de la capital catalana amb la voluntat d’exposar el seu punt de vista en relació als recursos presentats contra els plecs de contractació del servei de menjador escolar a tres centres de primària de Barcelona (Ferran Sunyer, Cavall Bernat i Brasil). L’associació defensa per damunt de tot que els menjadors escolars siguin de qualitat.

‘Empreses que se senten menystingudes’, article al Diari de Girona

11/07/2018

Josep Maria Jou, en representació de les empreses Tot oci i Capgir, publica un article d’opinió al Diari de Girona en què denuncia la situació imposada pel Consell Comarcal del Baix Empordà, que els impossibilita optar als concursos públics de menjadors escolars que gestionaven des de fa molts anys.