notícies

Cordialitat i bona sintonia en la reunió amb la directora general de Joventut

11/01/2019

L’Acellec ha mantingut la primera trobada amb la nova directora general de Joventut, Norma Pujol. Han intervingut a la reunió la pròpia Norma Pujol, el subdirector general de Joventut, Manel Ros, el cap del Servei d’Associacionsime i Lleure Educatiu, Joaquim Parera, el president de l’Acellec, Pere Mulero, i el gerent de l’entitat, Pep Montes. En el marc de la trobada s’han tractat aspectes del sector del lleure i l’educació amb el compromís de treballar a fons totes les qüestions plantejades.

L'Autoritat Catalana de la Competència qüestiona aspectes del projecte de llei de contractes d'atenció a les persones

08/01/2019

Alguns aspectes del projecte de llei de Contractes d'Atenció a les Persones són fortament qüestionats per un informe de l'Autoritat Catalana de la Competència, que demana, entre d'altres mesures, la supressió d'un apartat que podria suposar la inclusió d'una determinada forma jurídica com a criteri de selecció, i afegir l'especificació que les reserves de contractació es limitin a casos excepcionals. El projecte de llei es troba en fase de tramitació al Parlament de Catalunya i en breu es preveu l'inici de les sessions de debat de la seva ponència.

El 2019 notareu l'efecte Acellec

31/12/2018

L'Acellec no és neutre. Treballem cada dia per causar un efecte beneficiós en el sector del lleure educatiu i cultural. La qualitat com a condició sine qua non, la professionalitat com a garantia d'eficàcia, una passió insubornable per la nostra feina i una voluntat inequívoca de servei són les nostres banderes. Cada cop som més presents en la vida pública per explicar amb claredat el valor social de la nostra activitat i la contribució del lleure educatiu i la cultura de proximitat al benestar i la qualitat de vida. Notareu l'efecte 2019 de l'Acellec en la nostra voluntat inclusiva, en la defensa de la igualtat, en la celebració de la diversitat i en la voluntat de servei.

Controvèrsia en el registre de control horari dels treballadors

19/12/2018

L’Acellec s’afegeix al posicionament de la Cecot que demana al Govern que no faci extensiu a les petites i mitjanes empreses el control horari dels treballadors perquè és una mesura que suposarà més costos per a les pimes.

L’Acellec, compromesa amb el Pacte per la Reforma Horària

18/12/2018

El vicepresident de l’Acellec, Oriol Carbonell, es reuneix amb el coordinador per l’impuls de la reforma horària, Alexis Serra, per plantejar l’aplicació dels nous hàbits en l’àmbit de l’educació i la cultura i de les possibles iniciatives que es poden impulsar des del sector.