notícies

Trobada amb el PSC en el marc de les reunions amb els partits del Parlament

11/06/2018

Reunió al Parlament de Catalunya amb la diputada Alicia Romero en què assisteixen el president Pere Mulero i el gerent Pep Montes. En el marc de la sessió es planteja la necessitat de vetllar per la qualitat en les contractacions públiques i l’Acellec demana ser interlocutor vàlid en el moment en què la cambra catalana debati iniciatives legislatives que afectin la contractació pública.

Debatem la situació actual de la cultura

11/06/2018

El gerent de l’Acellec, Pep Montes, participa al primer debat del cicle ‘Cultura al límit’ organitzat per l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona

L’Acellec participa al 3r Congrés de Fepime Catalunya

04/06/2018

El president de l’entitat, Pere Mulero, ha assistir aquest dilluns a la trobada empresarial a Barcelona en què s’han presentat les conclusions de les més de vint reunions sectorials i territorials que s’han organitzat durant els darrers quatre mesos a Catalunya.

Participem al debat del cicle 'Cultura al limit'

01/06/2018

El gerent de l'Acellec, Pep Montes, participa aquest dimecres al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona al cicle de debats 'Cultura al límit' que organitza l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGC). Montes defensarà que cal que tots els agents del sector (patronals, sindicats, administració i associacions professionals) cooperin per defensar els professionals de la cultura.

Consells Comarcals de la demarcació de Girona retiren la gestió dels menjadors escolars de les AMPA

01/06/2018

S’impedeix que les empreses que gestionen aquests menjadors licitin per continuar oferint el servei el proper curs 2018-2019. L’Acellec exigeix que abans de prendre aquest tipus de mesures s’obri un espai de diàleg amb els agents del sector