notícies

L'Acellec presentarà la plataforma Guaita i el nou servei d'intermediació i orientació laboral a la XIV Jornada Marta Mata

18/10/2021

Les empreses del sector del lleure ja es poden inscriure a la trobada i aportar material a la mostra d'entitats, que tindrà lloc el 6 de novembre

La Fundació Marta Mata organitza anualment una jornada dedicada a reflexionar i debatre sobre el món de l'educació i la pedagogia a la instal·lació de Cal Mata, a Saifores (Banyeres del Penedès), seu de l'entitat. Enguany se celebra la catorzena edició de l'esdeveniment, i s'ha decidit dedicar-la al lleure educatiu, l'activitat del qual s'ha vist especialment afectada a causa de la pandèmia i les obligades aturades i restriccions motivades per les mesures de prevenció. Per fer-ho s'evoca la figura de Joaquim Franch (1944-1987), mestre i pedagog que va ser un referent en el món del lleure. 

La jornada tindrà lloc el 6 de novembre i l'Acellec hi participarà presentant la plataforma de difusió del lleure El Guaita i el seu nou servei d'Intermediació i Orientació Laboral a la taula d'experiències que compartirà amb l'Escola Lliure el Sol, Esplais Catalans Esplac, Descoberta (empresa associada a l'Acellec) i la pròpia Fundació Marta Mata. 

Durant tota la jornada hi haurà una mostra d'entitats i organitzacions del món del lleure, en la qual les entitats que ho desitgin poden aportar material de difusió i promoció de la seva activitat. Poden fer-ho també, les empreses associades a l'Acelllec, aprofitant l'espai de trobada i difusió que ofereix la jornada. Les empreses que hi estiguin interessades s'hi poden inscriure a través d'aquest enllaç, i rebran tota la informació necessària. 

Podeu descarregar el programa de la jornada en aquest altre enllaç.