notícies

Lliurats els Premis Gestió Cultural 2023

24/10/2023

L’Associació de Gestors Culturals de Catalunya promouen, fan visible i donen valor a la professió en el marc de la primera edició dels guardons repartits en les categories d’impacte, revelació, internacional, trajectòria i gestió cultural.

L’Acellec vol fer públic el seu reconeixement a les empreses i professionals que han estat reconeguts en el marc de la primera edició dels Premis Gestió Cultural 2023 que atorga l’Associació de Gestors Culturals de Catalunya. Els premis tenen com a objectiu promocionar, fer visible i donar valor a la professió de la gestió cultural entre els diferents àmbits de la professió.

 

Cinc premiats

Els guardons han reconegut el projecte d’òpera comunitària La gata perduda – TRACTION del Gran Teatre del Liceu (categoria impacte), la gestora cultural Tere Badia (categoria internacional), el Festival Cantilafont (categoria gestió cultural), el professor Alfons Martinell (categoria trajectòria) i el Festival Rihihiu (categoria revelació).

 

El procés de selecció dels nominats i nominades d’aquesta primera edició ha comptat amb la participació d’un comitè de professionals de referència de l’àmbit de la gestió cultural.