notícies

L’Acellec acaba la ronda de contactes polítics amb una reunió amb el grup parlamentari d’En Comú Podem

09/11/2022

Durant les darreres setmanes, l’Acellec ha fet explícita la necessitat d’introduir esmenes a la proposició de llei del tercer sector que discrimina les petites i mitjanes empreses. L’associació ha rebut una resposta positiva per part de totes les formacions polítiques amb qui s’ha reunit i podrà assistir a les compareixences de la comissió d’Empresa i Treball que acabarà donant forma al text de la llei.

Aquesta setmana l’Acellec ha posat el punt i final a la ronda de contactes polítics amb els grups amb representació al Parlament de Catalunya per traslladar-los la seva preocupació en relació a la proposició de llei del tercer sector. La darrera trobada ha estat amb el grup parlamentari d’En Comú Podem. El vicepresident del sector de cultura de proximitat de l’associació, Albert Codina, i el gerent de l’Acellec, Pep Montes, s’han reunit amb el diputat Joan Carles Gallego.

 

Bona sintonia

L’Acellec també ha obtingut una bona sintonia per part del grup d’En Comú Podem que ha estat receptiu als plantejaments de l’associació. L’Acellec entén que la proposició de llei del tercer sector que es tramita aquesta tardor a la cambra catalana deixarà les petites i mitjanes empreses en una situació molt feble. En aquest sentit, ha aconseguit el compromís de totes les formacions amb qui s’ha reunit per poder assistir a les compareixences de la comissió d’Empresa i Treball que donarà forma al text de la llei.

 

Durant les darreres setmanes des de l’Acellec s’han mantingut trobades amb els grups parlamentaris d’ERC, PSC, Ciutadans, Partit Popular i Junts per Catalunya.