notícies

Formació en Prevenció i abordatge de l’abús sexual infantil (ASI) en l’educació en el lleure

15/09/2022

L'Acellec i l'Escola Efa fan difusió d'aquest curs a distància impulsada per la Direcció General de Joventut conjuntament amb la Fundació Vicki Bernadet. Una de les línies de treball de la Direcció General de Joventut és que tinguem un bon sistema de prevenció en matèria d'abús de l'abús sexual infantil (ASI) en l'àmbit de l'educació en el lleure, així com eines eficaces d'actuació.

L'Acellec i l'Escola Efa fan difusió de la formació a distància Prevenció i abordatge de l’abús sexual infantil (ASI) en l’educació en el lleure que promouen la Direcció General de Joventut juntament amb la Fundació Vicki Bernadet en el marc de la línia estratègica de la Generalitat de tenir un bon sistema de prevenció en matèria d'abús de l'abús sexual infantil (ASI) en l'àmbit de l'educació en el lleure, així com eines eficaces d'actuació. El curs s'impartirà els dies 30 de setembre i 7, 14 i 21 d'octubre de 16.30 a 19.00 hores amb una durada total de deu hores repartides en quatre sessions. Les inscripcions estan obertes fins al 21 de setembre.

 

Persona referent

L'Acellec disposa d'una Delegada de Protecció per prevenir i actuar davant de la detecció de violències sexuals en nens i nenes i adolescents. Totes les empreses associades a l'entitat i, per extensió, qualsevol organització del sector que ho desitgi, es poden adreçar a ella per demanar consell i orientació sobre la manera com cal procedir en el cas que sospitin o tinguin evidència que es troben davant d'una situació de violència. La nostra delegada li indicarà quina és la manera com ha de procedir, li facilitarà els protocols que ha de seguir i li oferirà materials informatius i divulgatius que l'ajudin a actuar de manera correcta, posant per davant de qualsevol altra consideració la seguretat i protecció d'infants i adolescents.