notícies

CONPYMES ofereix un servei gratuït de consultoria per a pimes i professionals autònoms amb dificultats

14/09/2022

Les empreses associades es poden beneficiar de l’assessorament de la Confederació Nacional de Pimes, de la qual forma part l’Acellec, en els àmbits dels serveis de la Llei de Segona Oportunitat, concursos de creditors, reunificació de deutes, supervivència i viabilitat de l’empresa i liquidació i dissolució d’empreses.

Les empreses associades a l’Acellec poden accedir de manera gratuïta als serveis d’assessorament de la patronal CONPYMES, de la qual l’Acellec és sòcia. Amb la voluntat d’ajudar les empreses de fins a deu treballadors que travessin dificultats posa a la seva disposició una consultoria sense cap tipus de cost. 

 

CONPYMES ofereix experts en dret concursal i mercantil per donar a conèixer totes les solucions possibles en situacions d’insolvència, concurs de creditors i obligacions legals de la persona empresària. El servei atén les empreses i professionals en els àmbits de la Llei de Segona Oportunitat, concursos de creditors, reunificació de deutes, supervivència i viabilitat de l’empresa i liquidació i dissolució d’empreses, entre d’altres.

 

Contacte

L’assessorament gratuït ofereix una atenció telefònica, una valoració de la documentació i una reunió telemàtica. Podeu contactar amb la patronal CONPYMES a través del correu electrònic legal@conpymes.org