notícies

Barcelona acollirà al novembre el I Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural

12/09/2022

La trobada, organitzada per la Fundació Pere Tarrés i la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL vol ser un espai en què es generi coneixement, debat i es comparteixin bones pràctiques de lleure.

La trobada tindrà lloc a l’Auditori ONCE de Barcelona els dies 3 i 4 de novembre. El I Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural plantejarà tres grans qüestions al voltant dels reptes del sector que seran les següents: Quines polítiques es requereixen per garantir un accés universal al lleure i a l’acció sociocultural, especialment per a les persones més vulnerables i amb perspectiva intergeneracional?; Com es pot generar coneixement i afavorir el treball conjunt entre els diferents agents comunitaris?; Quines metodologies i pràctiques es requereixen per millorar els programes de lleure educatiu i acció sociocultural?

 

Inscripcions obertes

El congrés ja ha obert les inscripcions, que es poden tramitar a través d’aquest enllaç, fins al proper 30 d’octubre i ofereixen les modalitats virtual i presencial. L’Acellec recomana a les empreses associades i als professionals del sector del lleure que participin en aquest primer congrés a Barcelona.