notícies

Xerrada d’orientació per ajudar els joves a treballar a l’estiu

09/05/2019

L’Acellec ha participat aquesta setmana en una xerrada a l’Oficina de Joventut de la Generalitat de Catalunya adreçada al col·lectiu de joves per ajudar-los a trobar feina aquest estiu. Un temporada en què els monitors de lleure i esportius i els directors de lleure són els perfils més demandats.

L’Escola de formació de l’Acellec ha donat les claus als joves que tenen interès a treballar aquest estiu en el marc d’una sessió en què també han participat l’Oficina Jove de Treball i PIMEC. Els perfils més demandats durant els mesos d’estiu són els de monitor/a de lleure i monitor/a esportiu i també de direcció de lleure i d’informador/a juvenil. Des de l’Escola Efa s’ha aconsellat també als joves a presentar currículums atractius en què s’expliquin les competències de cada persona i s’ajusti a l’oferta concreta que es demandi.

 

Explicació del sector

L’Acellec també ha aprofitat la sessió per explicar els detalls del sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat, que sovint és desconegut pel col·lectiu de joves, i l’oferta formativa de l’Escola Efa.