notícies

L'oferta de cursos d'estiu de l'Escola Efa creix

12/06/2017

Una desena de cursos simultanis de lleure es realitzaran aquest estiu a les aules que l'Escola Efa ha disposat arreu del país. L'oferta formativa de l'escola de l'Acellec cada cop està més ben valorada i creixen les propostes que es despleguen en diferents punts del territori català amb l'estil i la metodologia professionalitzadora, que prima la qualitat per damunt de qualsevol altra consideració, de la nostra organització. A la capçalera de l'oferta, un curs de monitors i un altre de directors a la seu de Barcelona. Però també a Vilassar de Mar, Navarcles, Vilafranca, Pla del Penedès, Gandesa, Flix i Mora d'Ebre.

Fa molts anys que tots els estius es programen a Barcelona cursos de monitors i directors de lleure educatiu. La tradició no s'ha aturat i les inscripcions d'aquests dos cursos són obertes, però cada cop amb més freqüència les propostes de l'Efa són reclamades en altres indrets de la geografia catalana. El fet que es tracta d'una escola vinculada a l'associació patronal de referència del sector garanteix la possibilitat de realitzar pràcticament en qualsevol punt del territori les pràctiques que necessàriament aompanyen els cursos, i les possibilitats de cerca de feina s'incrementen molt gràcies als vincles professionals de l'escola. 

En aquest enllaç trobeu referència dels cursos que actualment tenen inscripcions obertes (n'hi ha que no hi figuren perquè els grups estan complets, tancats i amb llistes d'espera), de manera que encara hi ha temps per trobar-hi lloc. Les tutories de l'Efa inclouen un acompanyament intens als alumnes, que permet millorar els treballs o projectes de curs i garantir la realització d'un periode de pràctiques amb seguiment i tutoria reals i de qualitat.

Tot i que l'Escola Efa ofereix un ventall molt ampli de formacions que abasten qualsevol disciplina possible en l'àmbit educatiu i cultural, durant els mesos estiuencs s'intensifica l'oferta relacionada amb el lleure educatiu. Aquest fet, que ve sent habitual des de fa molts anys, s'ha reforçat durant els darrers mesos perquè la borsa de treball de l'Acellec ha incrementat les opcions de cerca de feina per als alumnes de la seva escola. En l'actualtat, hi ha més de 600 currículums a la borsa de l'entitat, amb un alt ritmel de rotació perquè el nivell d'activitat empresarial ha crescut també durant els darrers mesos, en el que podria ser un primer punt d'inflexió en la crisi que venim arrossegant des de fa anys.

El resultat d'aquest confluència de circumstàncies diverses ha fet que es produeixi un creixement de l'activitat formativa que, de fet, és en la base de l'acció patronal de l'Acellec, que aposta per promoure entre els seus associats la innovació, la formació continuada i la renovació i ampliació del sector.