notícies

L'Escola Efa disposarà d'aules de formació a Rubí gràcies a un acord amb Chaplin's

03/10/2016

El president de l'Acellec, Pere Mulero, i el gerent de Chaplin's School, Thomas Frahm, han signat un conveni gràcies al qual l'Escola Efa disposarà d'aules de formació per a la seva activitat habitual a Rubí, en el centre de què disposa aquesta empresa a la ciutat vallesana. Chaplin's desenvolupa una intensa activitat al voltant dels ensenyaments d'idiomes i amb l'organització d'activitats de lleure en immersió, així com en la gestió d'estades internacionals per al perfeccionament d'idiomes. Amb el nou acord, l'Escola Efa continua ampliant la xarxa de centres col·laboradors, que li permeten prestar servei a les empreses del sector arreu del territori.

L'expansió territorial de l'Acellec i la seva escola de formació es va desplegant de forma pausada però estable, i la nova disposició d'aules a Rubí s'afegeix a les que ja acullen ofertes formatives de manera estable a Barcelona, Vilafranca del Penedès, Tarragona i el Bages. En l'actualitat hi ha obertes converses amb centes i administracions d'almenys altres tres localitats catalanes per continuar amb aquest procés.

La intenció de l'Escola Efa és oferir un servei formatiu de qualitat a les empreses del sector en proximitat i, per tant, programant tota mena de cursos en qualsevol punt del territori en el qual hi hagi presència empresarial del sector. Aquests acords, a més, permetran sol·licitar ajuts públics per a impartir formació subvencionada, tant per a l'actualització de coneixements i aptituds dels treballadors en actiu, com per facilitar la ocupació de persones en situació d'atur.

Chaplin's és un centre formatiu amb vocació innovadora, que no només ofereix formació bàsica en idiomes, sinó que gestiona propostes internacionals tant per portar professors i professionals de l'educació nadius a Catalunya, com per organitzar grups en viatges d'estudis i perfecionament. L'empresa compta amb acords de validació acadèmica amb univesitats anglosaxones, i actualment està consolidant sucursals per a la gestió de les seves propostes a Londres i a Nova York.

La nova col·laboració entre Chaplin's i l'Escola Efa faciltarà la connexió entre el món del lleure, l'eduació i la cultura i l'aprenentatge d'idiomes, donant sortida a la demanda creixent del mercat de professionals del sector que dominin idiomes. Igualment, s'obre un espai de col·laboracions futures per introduir la impartició de matèries pròpies del sector en anglès. Ben aviat, per tant, noves i innovadores ofertes formatives en aquest àmbit.