Ofertes de treball

Informadors/es Ambientals (Mercat Canovelles)

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
27-11-2023
Tipus de contracte
Fixe discontinu
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Informador en equipaments socioculturals
Àmbit territorial
Canovelles

Descripció

Vols formar part de l'equip d'una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t'apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar el nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Formaràs part de l'equip d’informadores i informadors ambientals i duràs a terme accions de comunicació i informació en una campanya destinada al Mercat Ambulant de Canovelles amb l’objectiu d’informar els comerciants sobre com fer la recollida selectiva dels residus que generen, com dipositar-la correctament als contenidors corresponents i, especialment, informar de les conseqüències econòmiques que es deriven en cas d’incompliment. Volem que sàpigues que... A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les formes i l'entenem com a part de la nostra cultura i valors. L'empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l'espurna de la innovació i una autèntica inclusivitat que enforteix el creixement i l'assoliment d'objectius en equip. A Anthesis Lavola, la diferència és el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l'equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per això busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb caràcter obert i amable que connectin amb les persones, amb moltes ganes d aprendre i formar part de l equip de campanyes. T'apuntes a compartir el teu talent? Què faràs al teu dia a dia? o Interpel·lar amb els comerciants del mercat setmanal, donar informació i resoldre dubtes. Concretament, informaràs de com s’ha de fer la recollida selectiva dels residus que es generen, com dipositar-la correctament i les sancions econòmiques que comporten en cas d’incompliment. o Registrar les interaccions produïdes durant el servei. o Registrar les incidències relatives a la gestió de residus i redactar un informe. o Controlar els horaris establerts i que es deixi l'espai net i fotografiar les possibles infraccions.

Requisits imprescindibles

Què busquem en tu? o Disponibilitat per treballar tots els diumenges de 13h a 15:30h fins el 6/01/2024. o Valorarem positivament que disposis d’experiència similar prèvia. Les teves competències i habilitats: o Habilitats comunicatives i socials. o Habilitats en l’ús de les noves tecnologies (smartphones i tauletes). o Dinamisme i proactivitat. o Comunicació. o Interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o Autonomia i responsabilitat. o Intel·ligència emocional i assertivitat. o Treball en equip i cooperació. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o Pensament crític i rigor científic.

Mèrits que es valoraran

Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?  T'oferim: o Formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o Ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o Formació a càrrec de l’empresa. o Incorporació immediata. o Duració del projecte: 9 de setembre al 6 de gener o Jornada parcial: 2’5 hores a la setmana tots els diumenges del mes de 13 a 15:30h (s’abonaran 3 hores). o Contracte fixe discontinu. o Ubicació del lloc de treball: Canovelles. I tu, quin impacte deixaràs?
 
Vull presentar-me a la convocatòria