Ofertes de treball

Informadors/es Ambientals – Campanya Residus (Vila-Seca)

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
31-03-2023
Tipus de contracte
Fixe discontinu
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Informador en equipaments socioculturals
Àmbit territorial
Vila-Seca (Tarragona)

Descripció

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Formaràs part de l’equip d’informadores i informadors ambientals i duràs a terme accions d’informació i sensibilització ambiental per a la campanya d’implantació del nou contracte de recollida selectiva de residus a la ciutat de Vila-Seca (Tarragona). Volem que sàpigues que... A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l'entenem com a part de la nostra cultura i valors. L'empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l'assoliment d'objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l'equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb un caràcter obert i amable que connectin amb l’equip i el públic, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip educatiu. T’apuntes a compartir el teu talent? Què faràs en el teu dia a dia? Realitzaràs visites porta a porta als habitatges per informar a la ciutadania sobre el nou servei de recollida de residus juntament amb un equip de 10 informadores i informadors ambientals, t’apuntes al nostre equip?

Requisits imprescindibles

Què busquem en tu? o La teva formació ideal és... Formació professional, cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura (cursats o en curs) de les branques tant cientificotecnològica com sociocultural, tals com: Ciències Ambientals, Biologia, Química, Educació Ambiental, Pedagogia, Psicologia, Educació i Treball Social, Turisme, Humanitats o altres titulacions similars. Valorarem que disposis de formació i/o coneixements específics en la gestió de residus o semblants. o Un bon domini del Català i del Castellà. o Valorem també que disposis d’experiència prèvia en posicions similars relacionades amb l’educació o informació ambiental així com també en l’atenció al públic (client, ciutadania o al visitant). o Que resideixis a Vila-Seca o voltants. Les teves competències i habilitats? Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip: o Dinamisme i proactivitat. o Comunicació. o Interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o Autonomia i responsabilitat. o Intel·ligència emocional i assertivitat. o Treball en equip i cooperació. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.

Formació necessaria

o La teva formació ideal és... Formació professional, cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura (cursats o en curs) de les branques tant cientificotecnològica com sociocultural, tals com: Ciències Ambientals, Biologia, Química, Educació Ambiental, Pedagogia, Psicologia, Educació i Treball Social, Turisme, Humanitats o altres titulacions similars. Valorarem que disposis de formació i/o coneixements específics en la gestió de residus o semblants.

Mèrits que es valoraran

Quins són els beneficis de treballar amb nosaltres? El nostre Anthesis Spirit és caracteritza per impulsar el talent i convertir al nostre equip en activadors del canvi. Per aquesta raó a Anthesis Lavola apostem pel teu talent i t’oferim un seguit d’avantatges que facin possible el teu desenvolupament i garanteixin que res t’aturi en el teu camí cap a l’èxit. o Forma part d’una consultora en sostenibilitat amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius. o Uneix-te a un equip on seràs el motor de canvi i la gran aposta per aconseguir un món millor. T’uniràs a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió, que representa els nostres valors i que t’acollirà amb gran entusiasme en un entorn motivador i de cooperació. o Participa d’una cultura inclusiva, on la diversitat ens representa perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o Participa a projectes d’iniciativa i responsabilitat social. Suma’t i aporta el teu valor! o Formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent per a que res t’aturi! o Possibilitats reals de participar en altres projectes campanyes. o La teva jornada completa estarà distribuïda de dilluns a divendres. o El teu horari serà de 10h a 14h i de 16h a 20h. o La duració del projecte és fins al 31 març de 2023. o La ubicació i lloc de treball serà presencial a Vila-Seca (Tarragona). I tu, quin impacte vols deixar? Uneix-te a la revolució per la sostenibilitat i converteix-te en un activador del canvi. T’esperem!
 
Vull presentar-me a la convocatòria