Ofertes de treball

RESPONSABLE RECURSOS HUMANS

Convoca

Eix Estels

Data límit de recepció de CV
20-12-2021
Tipus de contracte
Indefinit
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
RRHH
Àmbit territorial
Provincia Barcelona

Descripció

Per a important empresa del sector del turisme i lleure educatiu en constant creixement, seleccionem un/a Responsable de RRHH, la missió del/la qual serà dissenyar i implementar les diferents polítiques de RRHH de l'empresa, amb la finalitat d'aconseguir un equip humà adequat, professionalitzat, motivat i compromès amb els objectius, que sigui capaç d'aportar la màxima contribució individual i col·lectiva als resultats globals de l'organització. En dependència de Gerència, les seves principals tasques i funcions seran les següents: - Gestió de nòmines, altes i baixes, incidències mèdiques... - Seguiment i supervisió de les persones destinades a cada centre i valoració dels equips de treball dels diversos centres. - Coordinació i suport en el constant procés de selecció i contractació de personal. - Gestió de Calendaris del personal / Vacances. - Planificació estratègica de les necessitats de personal a curt i mig termini. - Planificar amb Direcció i gestionar/coordinar la formació del personal de l'empresa.

Requisits imprescindibles

- A nivell general cerquem una persona no sols capaç de portar la part més administrativa i de gestió del dia a dia sinó que a més col·labori amb Direcció en la revisió de l'organització general de l'empresa i pugui proposar millores en l'operativa, l'organització i els equips de treball utilitzats. Una persona que pugui revisar càrregues de treball dels centres operatius, horaris, gestió d'equips, revisió de la política retributiva de l'empresa, incentius, salaris emocionals, accions per a consolidar i millorar el clima de treball dels equips i que ajudi a consolidar i captar talent per a poder continuar creixent. - Coneixements i experiència en matèria laboral en el sector del turisme / lleure educatiu. - Persona organitzada, proactiva i amb el focus en les persones i la millora constant com a arguments per a fer créixer l'organització amb quantitat però, sobretot, amb qualitat. - Orientació a client intern i a usuari de les instal·lacions. - Es requereix experiència mínima de 3 anys desenvolupant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en empresa del sector del turisme i lleure educatiu o similars.

Formació necessaria

- Màster en RRHH i/o Administració y Direcció d' Empreses. - Formació universitària finalitzada en Relacions Laborals, Ciències del Treball, Psicologia o similars.

Mèrits que es valoraran

- Experiència en departament de RRHH en empresa del sector turisme i lleure educatiu amb alta temporalitat, en combinació amb estructura fixa. - Anglès: es valorarà positivament (no imprescindible) nivell mig - avançat.
 
Vull presentar-me a la convocatòria