Ofertes de treball

MONITORS / ES DE MENJADOR ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Convoca

Teno

Data límit de recepció de CV
30-08-2019
Tipus de contracte
Fixe discontinu
Durada del contracte
9 MESOS
Retribució
400 - 500 BRUTS MENSUALS
Àmbit de treball
Monitor de menjador escolar
Àmbit territorial
Esplugues de Llobregat

Descripció

 

T'agradaria treballar com a Monitor/a de Menjador a escoles d'educació infantil, primària i secundària de la zona d’Esplugues de Llobregat?

 

Som Teno (Temps per a l'Educació, la Nutrició i l'Oci), empresa amb més de 25 anys d'experiència en la gestió de serveis de cuina i oci de menjadors escolars a escoles, instituts i llars d'infants a Catalunya. La qualitat i el compromís social i mediambiental ens defineixen i ens singularitzen com a empresa propera i responsable.

 

El nostre compromís es tradueix en un projecte pedagògic que fomenta l'adquisició d'hàbits i el desenvolupament d'actituds responsables a través de l'autonomia, el creixement personal, l'aprenentatge vivencial i la salut emocional, treballant valors i actituds responsables de cara a un mateix, a la societat i al nostre entorn.

 

Busquem monitors per donar suport a les funcions educatives en l'espai de menjador i en el d'oci: educar en hàbits higiènics i alimentaris, dinamitzar el grup a través de jocs i activitats, i vetllar pel grup d'infants assignat.

 

T'oferim contracte durant tot el curs escolar (de setembre a juny), amb possibilitat de renovar cada curs, horari de mig dia (a concretar en funció del centre), salari segons conveni i tens inclòs el menjar en el nostre menjador escolar al finalitzar l'activitat amb els nens.

 

Si ets dinàmic i creatiu tens passió per l'educació i experiència com a monitor d'oci i temps lliure infantil t'estem esperant!

 
Vull presentar-me a la convocatòria