notícies

L’Acellec repeteix presència al Saló de l’Ocupació els dies 4 i 5 d’octubre a Fira de Barcelona

28/09/2023

L’entitat oferirà el seu servei d’orientació laboral gratuït, informarà de les empreses i entitats associades, farà difusió de la formació que ha programat els pròxims mesos i donarà a conèixer les ofertes de feina publicades a la borsa de treball.

L’Acellec tornarà a tenir presència al Saló de l’Ocupació els dies 4 i 5 d’octubre a Barcelona. L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura participarà a la Fira de Barcelona en un certamen adreçat al públic jove. El saló té com a objectius donar a conèixer al públic assistent noves oportunitats laborals, sortides professionals, assessorament i recursos per a l’orientació laboral i la recerca de feina,.

 

Estand propi

L’Acellec comptarà, de nou, amb un estand propi en què oferirà el seu servei d’orientació laboral gratuït, informarà sobre les empreses i entitats associades, farà difusió de les formacions programades els pròxims mesos i donarà a conèixer les ofertes publicades a la borsa de treball. Aquests darrers dies l’Acellec recull les demandes laborals de les empreses associades que difondrà en el marc del saló.