notícies

L’Acellec acaba el primer curs de webinars amb dotze sessions programades i 350 professionals inscrits

27/06/2023

Des del passat mes d’octubre s’han programat amb èxit dotze sessions en què han participat professionals d’empreses del sector sobre temàtiques d’interès del lleure, l’educació i la cultura de proximitat. L’Acellec ja treballa en una nova oferta de webinars a partir de setembre.

L’aposta de l’Acellec de generar coneixement i ser una eina útil per als professionals del sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat s’ha reforçat aquest curs en què l’entitat ha estrenat amb èxit la programació de dotze webinars. Les sessions han obtingut una gran resposta i més de 350 professionals d’un centenar d’empreses i organitzacions del sector han participat en uns webinars que han tractat aspectes de gestió pràctica del dia a dia.

 

Entre altres qüestions s’ha tractat la prevenció i les actuacions en cas d’assetjament a infants i joves, la contractació laboral amb la modalitat de fixos discontinus, la creació de plans anuals de formació o els consells per presentar-se a les licitacions públiques, entre d’altres.

 

A partir de setembre

L’oferta de webinars continuarà a partir de setembre coincidint amb l’inici de curs. Actualment ja hi ha previstes un total de deu sessions, que augmentaran les pròximes setmanes amb noves qüestions d’interès per al sector. Podeu consultar tota l’oferta a través d’aquest enllaç.