notícies

L’Acellec ofereix a les empreses associades descomptes per gaudir dels serveis de Qualla Kids

25/05/2022

A través d’un conveni, les empreses poden accedir a avantatges per utilitzar una aplicació que facilita el control de la recollida dels menors per part de les persones autoritzades a la sortida de les escoles i de les activitats de lleure.

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura continua treballant per oferir avantatges a les empreses associades establint acords estratègics amb empreses del sector. El darrer exemple és el conveni signat entre l’Acellec i l’empresa Qualla Kids que permetrà a les empreses associades accedir als avantatges d’aquesta firma innovadora. Qualla Kids ofereix una aplicació única al mercat que a través d’un sol clic i de manera visual garanteix el control absolut de la recollida dels menors per part de les persones autoritzades al sortir dels centres educatius o bé a l’acabar les activitats de lleure.

 

Descomptes

Qualla Kids ofereix a les empreses associades a l’Acellec un preu especial de 5 euros per infant/any de manera indefinida per a totes les contractacions fetes fins a 31 de desembre i un descompte del 10% sobre la seva tarifa a partir de gener.

 

Més funcionalitats

L’aplicació disposa d’altres funcionalitats com són el registre d’arribades, aula d’acollida i autoritzacions. Actualment, estan desenvolupant altres funcionalitats com són la gestió del menjador escolar, els medicaments i les absències.

 

L’empresa està especialitzada en la simplificació dels processos crítics de seguretat dels menors i facilitar la comunicació entre l’escola o l’empresa de lleure i les famílies i aconseguir que tots els tràmits es facin de manera àgil, fàcil i segura.

 

Ressò a TV3

L’experiència de Qualla Kids ha estat recollida a TV3 en el marc dels reportatges emesos a l’espai Valor Afegit en què es donen a conèixer iniciatives empresarials innovadores.