notícies

L’Acellec s’adhereix a la patronal estatal CONPYMES

17/02/2022

Amb aquesta adhesió l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura fa més visibles els serveis vinculats a l’educació i a la cultura de proximitat a la patronal de referència de la petita i mitjana empresa a nivell espanyol.

L’Acellec ha fet un nou pas endavant per tenir presència a l’àmbit de les organitzacions de les petites i mitjanes empreses a nivell estatal. L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura s’ha adherit a la patronal CONPYMES, organització referent per a les pimes i professionals autònoms a l’Estat, que busca reforçar la seva presència tant a nivell sectorial com territorial.

 

Fer més visible el sector

El president de l’Acellec, Pere Mulero, ha apuntat que “els serveis vinculats a l’educació i a la cultura s’han de fer visibles perquè som un sector econòmic important i perquè garantim que es presten amb qualitat i eficàcia des de la petita i mitjana empresa”. Per la seva part, el president de CONPYMES, José María Torres, apunta que “la incorporació de l’Acellec com a associació representativa de les pimes contribueix al nostre objectiu de reforçar la nostra posició i representar els interessos de totes les organitzacions adherides”.

 

CONPYMES

CONPYMES és una entitat econòmica independent que defensa el desenvolupament, el benestar i la representació real de les pimes i dels professionals autònoms a l’Estat. L’organització compta amb els següents membres: PIMEC, COAG, UATAE, FENADISMER, ANPIER, ACEDE, ASNEM, AEEET, AFELÍN, ANCOPORC, ANTA, ANITEAF, ANETRA, ASPEC, CEL, CES, CNECEPPE, COACB, FEDEPE, FEVITUR, FOESC, PIMEEF, PIMEM, PIME Menorca, PMcM, QUIMELTIA i ACELLEC