notícies

Formació de delegats i delegades dels centres de secundària de Santa Coloma de Gramenet

02/02/2022

L’empresa associada a l’Acellec Més Temps Lliure organitza un cap de setmana formatiu per a joves d’entre 12 i 14 anys a una casa de colònies de Santa Margarida de Montbui amb la voluntat que adquireixin eines pràctiques d’acompanyament i escolta grupal entre joves i que millorin les competències personals com a representants de l’alumnat.

L’empresa associada a l’Acellec Més Temps Lliure proposa un cap de setmana formatiu adreçat als delegats i delegades dels centres de secundària de Santa Coloma de Gramenet aquest mes de febrer amb la col·laboració de l'Escola Efa. L’acció s’adreça a joves d’entre 12 i 14 anys i tindrà lloc a la casa de colònies La Censada, a Santa Margarida de Montbui. L’objectiu de la formació és que els representants dels alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO adquireixin eines pràctiques d’acompanyament i escolta grupal entre els joves i que millorin les competències personals com a representants de l’alumnat.

 

Metodologia pràctica

La formació, que es fa conjuntament amb l’Escola Efa, té un caràcter pràctic, actiu i participatiu perquè l’alumnat assoleixi un aprenentatge conscient. L’empresa treballarà a partir de processos formatius orientats a la solució de problemes i es cercarà que l’aprenentatge sigui transferible a diferents contextos i situacions reals.

 

El projecte ha estat presentat a les famílies i es realitza des de fa tres anys a petició de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Aquest any es portarà a terme el cap de setmana del 12 i 13 de febrer.