notícies

English Summer explica el model de les colònies escolars de Catalunya a Rússia

19/01/2022

La metodologia, els valors i l’organització de les colònies escolars de l’empresa English Summer, associada a l’Acellec, s’han presentat com a exemple d’èxit del lleure infantil i juvenil en el marc de la trobada ‘Diàlegs de professionals 72 – Estem junts’ a la ciutat russa de Tiumén.

La gerent del grup English Summer SA, Carolina Fèlix, participa aquest dimecres al congrés com a ponent en el marc de la sessió School Camps in Catalonia en què exposa com s’organitzen les colònies escolars a Catalunya, el seu origen, les metodologies que s’utilitzen i el procés organitzatiu dels grups escolars que participen.

 

Trajectòria

L’empresa English Summer SA, associada a l’Acellec, compta amb una àmplia experiència de més de 30 anys a través d’Edulònia programant colònies i campaments a diferents equipaments de Catalunya.

 

El seminari a la ciutat russa de Tiumén, a Sibèria, compta amb professionals de l’educació i el lleure de països com Rússia, Estats Units, Índia, Mongòlia i també l’Estat espanyol. Durant tres dies es plantejaran nombrosos casos d’èxit i es compartiran experiències per ampliar coneixements. La trobada és organitzada per l’entitat Regional Children’s Health and Education Center i l’associació Tyumen Camp Association We are together.