notícies

El president de l'Acellec participa avui a l'acte de PIMEC per reclamar un rescat per a les pimes

12/11/2020

L'Acellec fa costat avui al manifest que, sota els lemes #RESCATXPIMES #RESCATPERAUTONOMS, presenta la patronal PIMEC en un acte públic, acompanyat dels presidents de nombroses associacions empresarials de petita i mitjana empresa. Pere Mulero representarà les empreses del lleure educatiu i la cultura de proximitat en aquest acte, i se suma així al posicionament crític amb la resposta de l'administració a la crisi, amb ajuts insuficients i evidents dificultats de gestió.

Les restriccions aplicades per les administracions per fer front a la situació de pandèmia i, sobretot, la manca d'ajuts han portat el conjunt de les petites i mitjanes emprees i professionals autònoms a una situació límit aquesta tardor. Per donar resposta a aquesta situació, PIMEC, de la qual l'Acellec en forma part, presenta aquest divendres el maniffest #RESCATXPIMES #RESCATPERAUTÒNOMS.

 

Presentació telemàtica

La presentació serà en format telemàtic aquest divendres 13 de novembre a partir de les 10.30 del matí. Des de l'Acellec es comptarà amb l'assistència del president, Pere Mulero, i del gerent, Pep Montes. Les inscricpcions es poden fer a través d'aquest enllaç.