notícies

Premi per al millor casal d’estiu tecnològic

08/06/2020

L’Acellec fa difusió del repte Bitbot Challenge que promou despertar les vocacions TIC entre infants i joves aquest estiu. La iniciativa és del departament de PolÍtiques Digitals de la Generalitat i de la Fundació i2CAT i esdevé una bona oportunitat per a les emprees associades a l’Acellec que treballen en l’àmbit de la robòtica educativa, que tenen un centre educatiu propi o bé que es dediquen al lleure educatiu de manera genèrica.

El Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat i la Fundació i2CAT impulsen el concurs Bitbot Challenge, per premiar les millors iniciatives de casals d'estiu dedicats específicament a l'àmbit tecnològic, justament en el període de desconfinament, i amb una especial atenció per a les nenes i les noies. La competició es dirigeix a empreses i entitats que ofereixen activitats de lleure en el camp de la tecnologia digital per a infants i joves, i busca propostes de casals d’estiu que treballin les temàtiques de la fabricació digital, la programació o robòtica educativa o la ciberseguretat i el ciberactivisme digital. El termini per presentar les propostes serà vigent fins al 23 de juny.

 

Tenir en compte el context

Les activitats proposades es podran fer en modalitat presencial, en línia o combinant les dues modalitats, sempre que les restriccions i mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries en relació amb la Covid-19 ho permetin.

 

Els premis

Les 20 activitats seleccionades a la primera fase rebran un premi de 1.500 euros per dur a terme la seva proposta entre principis de juliol i mitjan setembre. Quan finalitzin les activitats, podran optar a un dels tres premis de la segona fase del concurs amb una dotació econòmica de 4.000, 2.500 i 1.500 euros respectivament.

 

Podeu consultar tota la informació de la convocatòria Bitbot Challenge a aquest enllaç.