notícies

L’empresa ICONO, reconeguda en matèria de turisme sostenible

20/12/2019

Associada a l’Acellec, ICONO Barcelona Cultural Services ha estat distingida en el marc dels Premis Barcelona Sustainable Tourism en el marc de les bones pràctiques. La iniciativa Slow Gothic Tour ha premiada en tercera posició a la final d’entre les 50 candidatures que optaven al reconeixement.

Les empreses associades a l’Acellec continuen acumulant èxits i reconeixements per la seva tasca en l’àmbit del lleure, l’educació i la cultura de proximitat. En aquest cas el reconeixement es correspon a l’àmbit de la cultura i el lleure i més concretament al turisme. ICONO Barcelona Cultural Services ha obtingut un important reconeixement en el marc dels Premis Barcelona Sustainable Tourism aquest mes de desembre. L’empresa ha estat premiada per la iniciativa Slow Gothic Tour aconseguint la tercera posició en una final en què optaven al reconeixement un total de 50 candidatures.

 

Turisme sostenible

La iniciativa premiada Slow Gothic Tour proposa un recorregut turístic pels barris del Born, la Ribera i el Gòtic de Barcelona per a grups reduïts de quinze persones amb un estil respectuós amb la ciutat en què els visitants descobreixen llocs especials plens d’història.