notícies

Eix Estels adquireix l’Hotel El Jou al Berguedà

17/09/2019

L’empresa associada a l’Acellec, dedicada a la gestió i comercialització de cases de colònies, ha comprat l’establiment de Guardiola de Berguedà per reconvertir-lo en un allotjament per a estades educatives de centres escolars, estades lingüístiques i turisme familiar rural en períodes de vacances.

Eix Estels emmarca aquesta operació dins el seu pla estratègic de creixement per a la temporada 2019-2020. L’establiment passarà a ser El Jou Nature i destaca per la qualitat de les instal·lacions i l’extensió de terreny. El director general d’Eix Estels, Pere Mulero, explica que “la construcció actual de l’hotel amb materials com la pedra, el vidre i la fusta ens permet donar continuïtat a la nostra aposta per la qualitat i el respecte mediambiental. La disposició de 140 hectàrees per realitzar activitats a l’exterior ens dona flexibilitat per planificar l’equipament a l’entorn d’un projecte educatiu i lúdic totalment respectuós amb el medi”.

 

A principis de març

La nova instal·lació reformada estarà disponible el proper mes de març i serà el setè equipament gestionat íntegrament per Eix Estels, ampliant d’aquesta manera la seva oferta de cases de colònies de qualitat. Esdevindrà un escenari idoni per desenvolupar projectes educatius adaptats a tots els nivells d’educació, d’una banda amb un projecte d’activitats curriculars i lúdiques per ampliar coneixements sobre la terra a través de diferents ciències i, d’altra, amb un projecte fisicoesportiu integrat a la natura. El Jou Nature oferirà també el segment de turisme familiar rural, una proposta alineada amb els valors de la sostenibilitat i respecte al medi.