notícies

Jornada d’interès per a les empreses culturals a l’Hospitalet de Llobregat

06/09/2019

El proper 27 de setembre tindrà lloc l’espai de networking CREA Match a l’Hospitalet de Llobregat que esdevé un punt de trobada per a professionals del sector cultural que organitza el consistori d’aquest municipi. Des de l’Acellec es tindrà presència a la jornada que és oberta a totes les empreses culturals de l’entorn metropolità.

El CREA Match 2019 de l’Hospitalet de Llobregat arriba aquest mes de setembre a la tercera edició amb un programa que inclou ponències, masterclass, networking i actuacions musicals, entre d’altres. La jornada professional s’adreça a les empreses de tot l’entorn metropolità que actuïn en l’àmbit de la cultura i pretén generar noves oportunitats. En concret serà d’especial interès per als responsables de màrqueting, promoció, esdeveniments i producció d’aquest perfil d’empreses que tinguin l’oportunitat de posar-se en contacte, compartir experiències i conèixer nous perfils de dissenyadors, artistes i productors de l’Hospitalet de Llobregat.

 

Més informació

L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cultural Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat a partir de les 16.00 hores i hi haurà activitats fins a les 11 de la nit i les inscripcions es poden fer de manera àgil a través del correu electrònic ‘info@gettingcontacts.com’