notícies

Nous cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

04/09/2019

L’Acellec, com a entitat col·laboradora de la institució, fa difusió de l’oferta de cursos de català que s’estrenen a partir de setembre i promou que els membres associats participin al programa 'Voluntariat per la llengua'.

L’oferta formativa que ofereix el Centre per a la Normalització Lingüística (CPNL) és el ventall complet de cursos de català de nivells generals de llengua –d’acord amb el Marc europeu comú de referència–, i el de cursos especialitzats per tractar qüestions concretes, com ara adquirir més fluïdesa oral a través de grups de conversa o conèixer recursos lingüístics en línia. Els cursos s’ofereixen en modalitat presencial, en línia i també combinada, que inclou unes hores presencials. En tots els casos, els alumnes tenen el guiatge i el seguiment de professionals experts. Com que l’Acellec és entitat col·laboradora del CPNL els associats poden participar com a voluntaris o aprenents al programa Voluntariat per la llengua..

 

Cercador de cursos

El CPNL disposa d’un cercador que permet localitzar de manera senzilla el curs que més s’adeqüi a les pròpies necessitats.