notícies

L’Acellec s’adhereix a PIMEC per ajudar i impulsar les pimes del sector

03/05/2019

Les dues entitats treballaran conjuntament per millorar la situació d’aquestes empreses, afavorint el seu creixement i la seva competitivitat. L’Acellec aporta a PIMEC la presència de la patronal de la petita i mitjana empresa del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat, en la qual fins al moment no havia tingut representació.

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) s’ha adherit a PIMEC. En una reunió a la seu de la patronal a Barcelona, en la qual han participat el president de l’associació, Pere Mulero, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, les dues entitats s’han compromès a treballar conjuntament per ajudar i impulsar les pimes del sector.

 

Iniciativa pionera

Acellec i PIMEC volen col·laborar per contribuir d’una manera activa en la millora de la situació d’aquestes micro, petites i mitjanes empreses, solucionant els problemes del seu dia a dia, fent-les més competitives, i afavorint el seu creixement. L’Acellec aporta a PIMEC la presència de la patronal de la petita i mitjana empresa del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat, en la qual fins al moment no havia tingut representació.