notícies

Trobada amb el PSC en el marc de les reunions amb els partits del Parlament

11/06/2018

Reunió al Parlament de Catalunya amb la diputada Alicia Romero en què assisteixen el president Pere Mulero i el gerent Pep Montes. En el marc de la sessió es planteja la necessitat de vetllar per la qualitat en les contractacions públiques i l’Acellec demana ser interlocutor vàlid en el moment en què la cambra catalana debati iniciatives legislatives que afectin la contractació pública.

Des de l’Acellec es continuen els contactes amb els representants polítics dels diferents grups al Parlament de Catalunya. Durant els darrers dies s’ha mantingut una sessió de treball amb el PSC, en concret amb la diputada Alicia Romero. El president Pere Mulero i el gerent Pep Montes van plantejar a la diputada del PSC la necessitat que l’Acellec sigui un dels interlocutors de referència en el moment en què la cambra catalana tracti iniciatives legislatives en l’àmbit de la contractació pública.

 

Sector professional

L’Acellec va explicar el model professionalitzador i de qualitat de la micro, petita i mitjana empresa en el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat. Romero va prendre nota d'algunes iniciatives possibles per millorar la situació de sector i va mostrar, en termes generals, bona sintonia amb les posicions de l'Acellec