notícies

Es convoca la segona edició del Premi Colònies i Educació

23/11/2017

Els estudiants universitaris de disciplines lligades al món de l’educació poden optar ja a la segona edició del Premi Interuniversitari Colònies i Educació, que reconeix treballs acadèmics que analitzen o fan recerca sobre els valors i continguts educatius de les estades en colònies escolars. El mes de setembre passat es va lliurar el premi concedit en la primera edició, que va recaure en Cristina Naudó, una estudiant d’educació social de la Universitat de Barcelona.

Els estudiants es poden inscriure al premi des d’ara i fins a finals del mes d’abril de 2018, omplint aquest senzill formulari. Tindran temps per lliurar el treball amb el qual optaran al premi fins al 31 de juny. Un jurat constituït per representants de les tres entitats convocants (ACCAC, La Confederació i Acellec) i per experts del món acadèmic triarà el treball guanyador i es farà un acte acadèmic públic durant el mes de novembre per fer lliurament del guardó. L’autor del treball obtindrà un reconeixement de tot el sector i una gratificació de 1.000 euros, aportats per les associacions que gestionen la gran majoria de cases de colònies catalanes.

En aquest enllaç trobareu les bases del premi, que compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i de la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa de la Generalitat, i amb la complicitat de totes les facultats d’educació de les universitats catalanes.

Podeu consultar aquí el treball que va guanyar la primera edició del premi, elaborat per l'estudiant d'educació social de la UB, Cristina Naudó.