notícies

Formació per començar l'any

23/12/2015

No hi ha treva. L'Escola Efa començarà l'any amb tanta velocitat com l'ha acabat. Ja tenim programats i mig plens (o sigui que no us despisteu i apunteu-vos ràpid) un munt de cursos. Aquí us en destaquem tres.

El primer, Eines 2.0 per a la gestió de projectes. El 28 de gener us explicarem de quina manera podeu organitzar les tasques de qualsevol projecte de forma col·laborativa. Treballar en equip implica actitud i determinades habilitats, però la feina es facilita molt si fem ús de les múltiples eines i aplicacions tecnològiques que tenim a l'abast a través de la xarxa.

El segon, un curs de Vetlladora, completament online, entre el 18 de gener i el 13 de març. La nostra plataforma formativa ens permet optimitzar el temps i promoure aprenentatges col·laboratius. Feu aquest curs des de casa i expremeu els coneixements i expertesa dels nostres formadors.

El tercer, un curs de monitors realitzat íntegrament a la seu de l'Acellec, de l'1 de febrer al 14 de març. Titulació i una formació de qualitat.