Empreses

Empreses del sector de serveis educatius

Monitaula, SL

Servei de menjadors escolars, extra-escolars, càtering i esdeveniments.

Més informació

Dacor, Educació i Esport

Empresa especialitzada en realitzar activitats esportives, educatives i de lleure, activitats extraescolars, campus específics de futbol, serveis d'acollida matinal i de tarda a escoles, estades esportives, gestió de casals de joves i serveis de menjador.

Més informació

Red Balloon

Red balloon és una empresa del sector de l'oci i el temps lliure, que disposa d'activitats innovadores a Catalunya. S'encarrega de la gestió, l'organització i la realització d'esdeveniments i activitats lúdiques, tant en les escoles, com a les institucions públiques i als particulars.

Més informació

Circ de Jocs

Campos Estela

Promovem un estil de vida saludable a través de la bona cuina i dels projectes educatius que treballen valors i sensibilització mediambiental al menjador escolar. Som impulsors del projecte Pesa i Pensa contra malbaratament alimentari.

Més informació

Eduk-b

Eduk-B som una empresa de serveis educatius especialitzada en activitats d'educació en el lleure i culturals, que treballa tant amb entitats i escoles, com amb AMPA'S, esplais, agrupaments, ajuntaments, comissions, pla educatius d'entorn, i particulars.

Més informació

Divertalia

Una empresa d'una dècada de trajectòria i amb una àmplia experiència en la gestió de serveis en l'ensenyament i l'alimentació en el lleure. En la qual, el temps de lleure es basa en l'educació centrada en una sèrie de valors i hàbits.

Més informació

Educació i temps lliure Ziga Zaga, SL

Educació i Temps Lliure Ziga Zaga som una entitat d'iniciativa socioeducativa amb més de 20 anys de trajectòria en el món de l'educació i del lleure.

Més informació

Vilanova Esplai

Alcoes

ALCOES S.L. és una empresa jove, dinàmica i amb grans exigències en qüestions laborals. Està formada per professionals de l'alimentació i de l'educació i el lleure i el lleure que gestionen, seleccionen i organitzen directament a tot el personal que la compon. La nostra política d'empresa és ferma i clara, basant-nos en l'experiència i coneixements adquirits. Apostem per un servei de qualitat establint vincles estrets i permanents amb els nostres clients i donant importància a la salut i el benestar dels infants.

Més informació

Via Lleure Serveis Educatius

Closques!

CLOSQUES neix per donar resposta a les necessitats d'oci de nens i nens, i també com a eina de conciliació familiar i laboral per les families d'un centre d'educació infantil i primària.

Més informació

Scolarest

Campi qui Jugui

Campi qui jugui crea i gestiona serveis lúdic-educatius per a centres escolars. Treballem per projecte, atenent les particularitats i necessitats de manera individual, amb això aconseguim realitzar projectes a mida per cada cas, on sempre apliquem la nostra filosofia de vida: APRENDRE JUGANT.

Més informació

Darte Activitats

Darte és una iniciativa per l'educació en el lleure. Aquesta empresa ofereix activitats extraescolars, cursos, serveis educatius i d'esplai. També treballa en projectes propis de caràcter social i medi ambiental. Darte té la missió de proporcionar eines i materials innovadors com les argiles polimèriques per al seu ús en l'expressió i creació en tres dimensions dins el món educatiu cultural i social.

Més informació

FRoca

Som una empresa de restauració col·lectiva, que viu la qualitat alimentària i la calidesa humana. Oferim serveis de menjador i monitoratge a escoles d'infantil, primària i secundària. Gestionem el menjador com un espai on els infants s'alimenten física i emocionalment preparant-los així per a la resta de dia. Som persones que cuinem i servim a persones.

Més informació

Prat Actiu !!

DUNA S.L.

Sensación Activa, SL

Fem casals d'estiu, estades, activitats extraescolars, esdeveniments per a empreses i menjadors escolars.

Més informació

Ecomenja, SL

Ens dediquem a la gestió integral del servei de menjador escolar ecològic. Treballem per alimentar de la millor manera possible els infants en edat escolar i incidir en l?educació per a una alimentació saludable. Cuinem amb un 95% de producte ecològic certificat i un 70% de producte de proximitat.

Més informació

Safis Sports

Valors

Valors Projectes Educatius som una entitat d'educació en el lleure que tenim com a missió contribuir a l'educació integral d'infants i joves. Realitzem projectes educatius centrats en dos àmbits: l'esport i el lleure.

Més informació

Dlleure

DLleure és una empresa de serveis dedicada a l?organització i gestió de tot tipus d?activitats d?oci. Els nostres principals clients són institucions, empreses i famílies que busquen solucions a mida pels seus projectes de lleure.

Més informació

Active English

Kids&Us és una escola d'anglès que proposa una immersió lingüística total per aprofitar la capacitat d'aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques. Amb el mètode Kids&Us, els nadons a partir d'un any són exposats a la nova llengua d'una manera global, sense restriccions però amb situacions i contextos adaptats a la seva edat.

Més informació

La Plec, Serveis de Lleure

Ens centrem en la gestió d'Activitats Extraescolars, Casals i Menjadors. Oferim un servei de qualitat a AMPAS i Escoles que entenguin, com nosaltres, que l'educació dels nostres infants no acaba en l'horari lectiu i que hi ha tot un món de possibilitats a oferir en l'àmbit del lleure.

Més informació

Nou Idiomes

Xtra Esport i Lleure

Coalme Serveis Educatius

La nostra empresa de càtering es dedica bàsicament al servei per col·lectivitats: com escoles, casals d'avis, casals d'estiu, ludoteques, llars d'infants, empreses, entre altres.

Més informació

Minimúsica

Oferim continguts innovadors i de qualitat que facilitin al públic familiar l'accés a la música i a la cultura i que, al mateix temps, aportin valors educatius. Concerts, festivals, apps, sèries d'animació, videoclips, bandes sonores, discos, llibres didàctics, tallers educatius i un llarg etcètera, completen el nostre ventall d'activitats.

Més informació

Quiràlia

Teno

Teno és una empresa catalana amb més de 25 anys d'experiència en la gestió dels serveis de restauració i d'educació en el lleure d'escoles, instituts i llars d'infants d'arreu de Catalunya. Teno treballa amb producte de proximitat, de temporada i ecològic, i amb un equip d'educadors especialitzats en el lleure, oferint un projecte alimentari i pedagògic adaptat a cada centre educatiu. El compromís de Teno amb els seus clients també s'estén a l'àmbit social i mediambiental, amb pràctiques integradores i responsables.

Més informació

Crea i Creix

Crea i creix és una empresa de serveis educatius. Som una empresa petita amb un projecte altament educatiu, un projecte que va creixent juntament amb les persones que formem part d'ell, amb experiència i formació, i que dia a dia CONSTRUEIX educació dins del context que ens ocupa: el lleure.

Més informació

Menjador d'Escola La Mariona

El Menjador d'escola La Mariona SL, arrenca d'una llarga experiència i mira cap al futur de la restauració dels menjadors escolars, que passa per integrar-se i col·laborar amb mestres, pares i mares en el projecte educatiu d'una escola que també està en procés de canvi.

Més informació

L'Esquirol, Natura i Lleure

Desenvolupem activitats de lleure tradicional, educatiu i vivencial. Tot el que es viu amb el cor, queda al cor.

Més informació

7itria

7 i TRIA, serveis educatius i d'alimentació amb 27 anys d'experiència. Els menjadors escolars i les activitats de vacances són el centre de la nostra activitat. La nostra acció educativa implica treballar des de la corresponsabilitat, proactivitat i afectuositat amb complicitat amb Escola i Família tenint com a finalitat l'autonomia i el benestar emocional del nen.

Més informació

Monitoratge i Cuina

Fora d'Hores

Fora d'Hores és una empresa d'educació en el lleure la qual gestiona, coordina i avalua les activitats educatives no formals per tal de cobrir les necessitats tant de les famílies com del propi centre escolar als espais de lleure no curriculars fora de l'horari lectiu i escolar.

Més informació

Tuti

Tuti Serveis Pedagògics i Socials som un equip de professionals especialitzats en oferir serveis a la comunitat dins de l'àmbit educatiu i sociocultural. La nostra experiència al llarg de 30 anys ens ha fet capdavanters en el sector per la qualitat dels nostres projectes.

Més informació

Euma Serveis Escolars

És una empresa dedicada, des de 1986, a desenvolupar projectes educatius, enfocats al lleure infantil i juvenil i en l'organització de serveis de restauració en Menjadors Escolars. L'experiència i el nostre equip de persones ens permet proposar una oferta amplia, que inclou els Serveis de Lleure i Serveis de Menjador de forma global.

Més informació

Abac

Àbac és una empresa especialitzada en la gestió de serveis per a l'educació en el lleure, esportiva i cultural. És una entitat amb consciència educativa, que reflecteix en tots els seus projectes la importància del desenvolupament integral dels infants i joves com a membres de la societat.

Més informació

+ Temps Lliure

Xenòlit Serveis Formatius i de Lleure

Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins

A Anèl·lides, serveis ambientals marins promovem el coneixement del medi marí a través de la sensibilització, la divulgació, l'educació i el lleure.

Més informació

notícies del sector