Empreses

Empreses del sector de serveis educatius

Teno

Teno és una empresa catalana amb més de 25 anys d'experiència en la gestió dels serveis de restauració i d'educació en el lleure d'escoles, instituts i llars d'infants d'arreu de Catalunya. Teno treballa amb producte de proximitat, de temporada i ecològic, i amb un equip d'educadors especialitzats en el lleure, oferint un projecte alimentari i pedagògic adaptat a cada centre educatiu. El compromís de Teno amb els seus clients també s'estén a l'àmbit social i mediambiental, amb pràctiques integradores i responsables.

Més informació

El Castellet

Barnalleure

EINA COOPERATIVA

Core Restauració

RESERVALLEURE

GIRAVOLT ACCIÓ

El Kau

Activitats extraescolars, Casals i Formació

Més informació

Sotrac, serveis educatius

Fes-te gran! Educant amb el lleure

Isotropic

+ Temps Lliure

+ Temps Lliure som una empresa de serveis dins del món de l'educació no formal i ofereix els seus serveis a escoles, AMPAS, grups familiars, esplais... que volen realitzar sortides o activitats educatives i lúdiques en el temps de lleure.

Més informació

Just for you kids

7itria

7 i TRIA, serveis educatius i d'alimentació amb 27 anys d'experiència. Els menjadors escolars i les activitats de vacances són el centre de la nostra activitat. La nostra acció educativa implica treballar des de la corresponsabilitat, proactivitat i afectuositat amb complicitat amb Escola i Família tenint com a finalitat l'autonomia i el benestar emocional del nen.

Més informació

AKELALLEURE

Vilanova Esplai

FRoca

Som una empresa de restauració col·lectiva, que viu la qualitat alimentària i la calidesa humana. Oferim serveis de menjador i monitoratge a escoles d'infantil, primària i secundària. Gestionem el menjador com un espai on els infants s'alimenten física i emocionalment preparant-los així per a la resta de dia. Som persones que cuinem i servim a persones.

Més informació

Servitabor - Escola Tabor

ACTING FIGUERES

Campos Estela

Promovem un estil de vida saludable a través de la bona cuina i dels projectes educatius que treballen valors i sensibilització mediambiental al menjador escolar. Som impulsors del projecte Pesa i Pensa contra malbaratament alimentari.

Més informació

Monitaula, SL

Servei de menjadors escolars, extra-escolars, càtering i esdeveniments.

Més informació

Xenòlit Serveis Formatius i de Lleure

Xenòlit és un centre multidisciplinari que va néixer l'any 2013 amb l'objectiu d'oferir diversos serveis a empreses, tant públiques com privades, i a ampas. Oferim serveis formatius, serveis de lleure educatiu (casals, colònies, extraescolars, tallers...) i serveis de psicopedagogia i logopèdia. Amb la creença que aquests tres serveis es complementen els uns amb els altres.

Més informació

Fora d'Hores

Fora d'Hores és una empresa d'educació en el lleure la qual gestiona, coordina i avalua les activitats educatives no formals per tal de cobrir les necessitats tant de les famílies com del propi centre escolar als espais de lleure no curriculars fora de l'horari lectiu i escolar.

Més informació

La Xupxup SL

Monitoratge i Cuina

Nou Idiomes

GR Sana La Garriga

Anima'ns Grup

ELLAP

Esport i Lleure Alt Penedès (ELLAP) som una empresa privada que ofereix tot tipus d'activitats educatives i de lleure a les escoles, AMPES, Ajuntaments, associacions, etc. LLAP neix l'any 2009 degut a la gran demanda d'activitats i com a eina del Consell Esportiu de l'Alt Penedès per oferir i gestionar les activitats de lleure, no esportives.

Més informació

Educació i temps lliure Ziga Zaga, SL

Educació i Temps Lliure Ziga Zaga som una entitat d'iniciativa socioeducativa amb més de 20 anys de trajectòria en el món de l'educació i del lleure.

Més informació

Abac

Àbac és una empresa especialitzada en la gestió de serveis per a l'educació en el lleure, esportiva i cultural. És una entitat amb consciència educativa, que reflecteix en tots els seus projectes la importància del desenvolupament integral dels infants i joves com a membres de la societat.

Més informació

Freeskates europe / BarnaFreesbe

Rosa Catalan

La Vanda del bosque

eSTEAM education

Xtra Esport i Lleure

Agora Col·lectivitats

Conscients de les necessitats de creixement, desenvolupament i benestar dels vostres fills, Àgora Col·lectivitats aposta pels serveis orientats a optimitzar l'experiència d'una alimentació sana i equilibrada, així com el temps lliure intel·lectiu, sempre en col·laboració amb el centre.

Més informació

Enlleura't, serveis educatius i de lleure

Crea i Creix

Crea i creix és una empresa de serveis educatius. Som una empresa petita amb un projecte altament educatiu, un projecte que va creixent juntament amb les persones que formem part d'ell, amb experiència i formació, i que dia a dia CONSTRUEIX educació dins del context que ens ocupa: el lleure.

Més informació

Descoberta

EDUCACIÓ CULTURA I LLEURE S.L. - NEXXE

Ecomenja, SL

Ens dediquem a la gestió integral del servei de menjador escolar ecològic. Treballem per alimentar de la millor manera possible els infants en edat escolar i incidir en l?educació per a una alimentació saludable. Cuinem amb un 95% de producte ecològic certificat i un 70% de producte de proximitat.

Més informació

Va de Lleure

DLleure és una empresa de serveis dedicada a l'organització i gestió de tot tipus d'activitats d'oci. Els nostres principals clients són institucions, empreses i famílies que busquen solucions a mida pels seus projectes de lleure.

Més informació

Diver's Associació d' Esplai

Educa Més

TRESMES ECOACTIVA

TRESMES ECO ACTIVA SL és una empresa fundada l'any 2010. Actualment gestiona el Servei de Menjador de trenta centres d'Educació Infantil i Primària, de nou Escoles Bressol i tres centres d'Educació Secundària (IES). També realitzem tota una sèrie de serveis addicionals, principalment relacionats amb l'àmbit de l'educació.

Més informació

RACONS DE LLEURE

Kangurs. Serveis educatius i lleure

Anncon lleure

TOT OCI 2022 SL

Plat de colors

Safis Sports

Safis Sports és una empresa de més de 25 anys d'experiència en la realització de serveis esportius, culturals i de lleure per a empreses privades, ajuntaments i escoles. Situats al districte de Nou Barris de Barcelona oferim serveis a totes les províncies de Catalunya. A més de gestionar el conjunt d'activitats esportives i de lleure, a Safis Sports som experts en oferir activitats especialment dissenyades per a cada client. El nostre equip està format per més de 200 especialistes: Llicenciats en Educació Física, Llicenciats en Pedagogia, Diplomats en Magisteri d'Educació Física, Diplomats en Treball Social, Diplomats en Educació Social, Tècnics d'Activitats Físiques, Tècnics d'Activitats Aquàtiques, Tècnics en Salvament i Socorrisme, Directors de Lleure, Monitors de Lleure, Altres tècnics especialistes.

Més informació

Menjador d'Escola La Mariona

El Menjador d'escola La Mariona SL, arrenca d'una llarga experiència i mira cap al futur de la restauració dels menjadors escolars, que passa per integrar-se i col·laborar amb mestres, pares i mares en el projecte educatiu d'una escola que també està en procés de canvi.

Més informació

Eixos creativa

L'Esquirol, Natura i Lleure

Desenvolupem activitats de lleure tradicional, educatiu i vivencial. Tot el que es viu amb el cor, queda al cor.

Més informació

La Bambalina

Gumen serveis educatius S.L.

FUNBRAIN

Circ de Jocs

DOVELLA SERVEIS ESCOLARS

Darte Activitats

Darte es una iniciativa per a l'educació en el lleure. Oferim Activitats Extraescolars, cursos i tallers adaptats i personalitzats, serveis educatius i d'esplai. També treballem en projectes propis de caràcter social, cultural i medi ambiental.

Més informació

La Plec, Serveis de Lleure

Ens centrem en la gestió d'Activitats Extraescolars, Casals i Menjadors. Oferim un servei de qualitat a AMPAS i Escoles que entenguin, com nosaltres, que l'educació dels nostres infants no acaba en l'horari lectiu i que hi ha tot un món de possibilitats a oferir en l'àmbit del lleure.

Més informació

Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins

A Anèl·lides, serveis ambientals marins promovem el coneixement del medi marí a través de la sensibilització, la divulgació, l'educació i el lleure.

Més informació

Equip SEER

Equip SEER (Salut i Educació Emocional SL) treballem des del 2003 pel desenvolupament socioemocional de tots els sectors de la societat. Amb una amplia experiència a l'entorn educatiu ens dediquem a la formació, l'assessorament i l'acompanyament d'equips; així com a dissenyar i implementar projectes socioeducatius que, amb l'educació emocional com a eina principal, puguin col·laborar en la millora de la convivència i l'abordatge integral del conflicte. Gestionem la plataforma PDA Bullying (www.pdabullying.com) a través de la qual oferim, en sinèrgia amb l'ACELLEC, la possibilitat d'assessorar i treballar cap a la certificació de bones pràctiques a les empreses del sector de lleure, l'educació i la cultura de proximitat.

Més informació

Maxbot tecnologia i educació

La Crinera aula de natura

CONTROL PLAY

Menjares

Tot Oci Educació Lleure i Esport, SL

PAM I PIPA

Sensación Activa, SL

Fem casals d'estiu, estades, activitats extraescolars, esdeveniments per a empreses i menjadors escolars.

Més informació

ARTICULTURA SERVICES

My second language

Edukem-nos

Edukem-nos té cinc anys de trajectòria en la robòtica i la programació educativa, i amb una àmplia experiència en el món educatiu.

Més informació

Dacor, Educació i Esport

Empresa especialitzada en realitzar activitats esportives, educatives i de lleure, activitats extraescolars, campus específics de futbol, serveis d'acollida matinal i de tarda a escoles, estades esportives, gestió de casals de joves i serveis de menjador.

Més informació

Prat Actiu !!

Campaments Club

La Forquilla Ecològica Cooperativa

Descobrir Món

Descobrir Món és una empresa de serveis dedicada a l'organització i gestió de tot tipus d'activitats d'oci. Els nostres principals clients són institucions, empreses i famílies que busquen solucions a mida pels seus projectes de lleure.

Més informació

Robotix Balears

Valors

Valors Projectes Educatius som una entitat d'educació en el lleure que tenim com a missió contribuir a l'educació integral d'infants i joves. Realitzem projectes educatius centrats en dos àmbits: l'esport i el lleure.

Més informació

notícies del sector