Empreses

Empreses del sector de serveis educatius

Divertalia

Una empresa d'una dècada de trajectòria i amb una àmplia experiència en la gestió de serveis en l'ensenyament i l'alimentació en el lleure. En la qual, el temps de lleure es basa en l'educació centrada en una sèrie de valors i hàbits.

Més informació

Coalme Serveis Educatius

Ecomenja, SL

Ens dediquem a la gestió integral del servei de menjador escolar ecològic. Treballem per alimentar de la millor manera possible els infants en edat escolar i incidir en l?educació per a una alimentació saludable. Cuinem amb un 95% de producte ecològic certificat i un 70% de producte de proximitat.

Més informació

Campi qui Jugui

Campi qui jugui crea i gestiona serveis lúdic-educatius per a centres escolars. Treballem per projecte, atenent les particularitats i necessitats de manera individual, amb això aconseguim realitzar projectes a mida per cada cas, on sempre apliquem la nostra filosofia de vida: APRENDRE JUGANT.

Més informació

Xenòlit Serveis Formatius i de Lleure

Red Balloon

Red balloon és una empresa del sector de l'oci i el temps lliure, que disposa d'activitats innovadores a Catalunya. S'encarrega de la gestió, l'organització i la realització d'esdeveniments i activitats lúdiques, tant en les escoles, com a les institucions públiques i als particulars.

Més informació

Euma Serveis Escolars

Safis Sports

Montse Monitors

L'Esquirol, Natura i Lleure

Desenvolupem activitats de lleure tradicional, educatiu i vivencial. Tot el que es viu amb el cor, queda al cor.

Més informació

Fora d'Hores

Fora d'Hores és una empresa d'educació en el lleure la qual gestiona, coordina i avalua les activitats educatives no formals per tal de cobrir les necessitats tant de les famílies com del propi centre escolar als espais de lleure no curriculars fora de l'horari lectiu i escolar.

Més informació

Prat Actiu !!

Accretum

Des d'Accretum Projectes Educatius aspirem a anar "creixent" cap a un aprenentatge significatiu, basat en la interacció. Oferim servei a entitats educatives, culturals i de lleure, centres de formació i empreses privades, en la creació de continguts, programes i projectes educatius amb equips de treball multidisciplinaris.

Més informació

Campos Estela

Promovem un estil de vida saludable a través de la bona cuina i dels projectes educatius que treballen valors i sensibilització mediambiental al menjador escolar. Som impulsors del projecte Pesa i Pensa contra malbaratament alimentari.

Més informació

La Plec, Serveis de Lleure

Ens centrem en la gestió d'Activitats Extraescolars, Casals i Menjadors. Oferim un servei de qualitat a AMPAS i Escoles que entenguin, com nosaltres, que l'educació dels nostres infants no acaba en l'horari lectiu i que hi ha tot un món de possibilitats a oferir en l'àmbit del lleure.

Més informació

Scolarest

Educació i temps lliure Ziga Zaga, SL

Educació i Temps Lliure Ziga Zaga som una entitat d'iniciativa socioeducativa amb més de 20 anys de trajectòria en el món de l'educació i del lleure.

Més informació

Closques!

Nou Idiomes

Vilanova Esplai

Active English

Kids&Us proposa una immersió lingüística total per aprofitar la capacitat d'aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques. Amb el mètode Kids&Us, els nadons a partir d'un any són exposats a la nova llengua d'una manera global, sense restriccions però amb situacions i contextos adaptats a la seva edat.

Més informació

Teno

Teno és una empresa catalana amb més de 25 anys d'experiència en la gestió dels serveis de restauració i d'educació en el lleure d'escoles, instituts i llars d'infants d'arreu de Catalunya. Teno treballa amb producte de proximitat, de temporada i ecològic, i amb un equip d'educadors especialitzats en el lleure, oferint un projecte alimentari i pedagògic adaptat a cada centre educatiu. El compromís de Teno amb els seus clients també s'estén a l'àmbit social i mediambiental, amb pràctiques integradores i responsables.

Més informació

Via Lleure Serveis Educatius

Xtra Esport i Lleure

Minimúsica

Oferim continguts innovadors i de qualitat que facilitin al públic familiar l'accés a la música i a la cultura i que, al mateix temps, aportin valors educatius. Concerts, festivals, apps, sèries d'animació, videoclips, bandes sonores, discos, llibres didàctics, tallers educatius i un llarg etcètera, completen el nostre ventall d'activitats.

Més informació

Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins

Quiràlia

Monitoratge i Cuina

FRoca

Som una empresa de restauració col·lectiva, que viu la qualitat alimentària i la calidesa humana. Oferim serveis de menjador i monitoratge a escoles d'infantil, primària i secundària. Gestionem el menjador com un espai on els infants s'alimenten física i emocionalment preparant-los així per a la resta de dia. Som persones que cuinem i servim a persones.

Més informació

Sel Lleure

SEL Lleure és una empresa dedicada a la prestació de serveis de lleure educatius, esportius i culturals que té com a objectiu, proporcionar un servei educatiu organitzat i compromès.

Més informació

Dacor, Educació i Esport

Empresa especialitzada en realitzar activitats esportives, educatives i de lleure, activitats extraescolars, campus específics de futbol, serveis d'acollida matinal i de tarda a escoles, estades esportives, gestió de casals de joves i serveis de menjador.

Més informació

+ Temps Lliure

Darte

Darte és una iniciativa per l'educació en el lleure. Aquesta empresa ofereix activitats extraescolars, cursos, serveis educatius i d'esplai. També treballa en projectes propis de caràcter social i medi ambiental. Darte té la missió de proporcionar eines i materials innovadors com les argiles polimèriques per al seu ús en l'expressió i creació en tres dimensions dins el món educatiu cultural i social.

Més informació

7itria

7 i TRIA, serveis educatius i d'alimentació amb 27 anys d'experiència. Els menjadors escolars i les activitats de vacances són el centre de la nostra activitat. La nostra acció educativa implica treballar des de la corresponsabilitat, proactivitat i afectuositat amb complicitat amb Escola i Família tenint com a finalitat l'autonomia i el benestar emocional del nen.

Més informació

Sensación Activa, SL

Fem casals d'estiu, estades, activitats extraescolars, esdeveniments per a empreses i menjadors escolars.

Més informació

notícies del sector