Empreses

Empreses del sector de cultura de proximitat

Tea

TEA Difusió Cultural, SL, som una empresa fundada l'any 1995, dedicada a la difusió del patrimoni, amb la vocació de treballar en el camp de la difusió del patrimoni cultural i natural, amb un objectiu clar cap a tot allò que fa referència a l'experimentació, la participació i el desenvolupament d'activitats per a difondre i gestionar el nostre patrimoni cultural i natural.

Més informació

Calaix de Cultura

Des del 2003, Calaix de Cultura posa a l'abast d'institucions, centres i administracions locals, diferents recursos de programació per a espais culturals i de lleure infantil i juvenil. Del ventall de serveis, en destaca la gestió de centres cívics, de casals infantils o d'equipaments especialitzats.

Més informació

Iliadas Team, SL

Quiràlia

Circ de Jocs

Lúdic 3

Lúdic 3 es va crear l'any 1994 per gestionar centres culturals i cívics d'àmbit municipal. Des de llavors ha continuat evolucionant, desenvolupant un model de gestió que s'ha anat adaptant constantment als canvis socials i a les exigències de l'entorn.

Més informació

Minimúsica

Oferim continguts innovadors i de qualitat que facilitin al públic familiar l'accés a la música i a la cultura i que, al mateix temps, aportin valors educatius. Concerts, festivals, apps, sèries d'animació, videoclips, bandes sonores, discos, llibres didàctics, tallers educatius i un llarg etcètera, completen el nostre ventall d'activitats.

Més informació

Iniciatives i Programes

Som un grup especialitzat en el disseny, la gestió i la consultoria de serveis educatius i culturals, orientats a promoure el benestar i el desenvolupament de les persones, de les comunitats i del conjunt de la societat.

Més informació

Icono Serveis Culturals

ICONO fa més de 20 anys que treballa amb el sector cultural de Catalunya. Una de les branques que més hem desenvolupat és la gestió de projectes de dinamització socioculturals i educatius juntament amb les institucions públiques; creem activitats educatives, visites guiades i itineraris culturals.

Més informació

JAN BCS

JANbcs, des de l'any 1993 ofereix, amb un fort compromís social, els coneixements necessaris per programar, dinamitzar i avaluar els projectes d'intervenció adreçats al desenvolupament social. Treballa al servei de les persones en el món de l'educació, l'animació sociocultural, el lleure i l'acció social, i la seva acció s'enmarca dins d'entitats culturals, socials, cíviques i de lleure, tan en l'àmbit de l'administració com de l'empresa privada.

Més informació

Cultura Itinerant

Serveis educatius Ciut'Art, SL

QSL Serveis Culturals

A QSL Serveis Culturals, gestionem serveis, programes i equipaments en els àmbits de la cultura, l'educació i el benestar social, generant i transferint coneixement amb professionalitat i des de la proximitat.

Més informació

Itinere Serveis Educatius

Som una empresa especialitzada en el disseny, la gestió i la consultoria de serveis educatius i culturals, orientada a promoure el benestar i el desenvolupament de les persones joves, de les comunitats i del conjunt de la societat.

Més informació

Tasca, projectes sòcioculturals

TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, gestió i avaluació de projectes educatius, socials i culturals. L'equip de treball, la relació de confiança i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta a mida de les vostres expectatives.

Més informació

Magmacultura

MagmaCultura és el resultat de més de vint anys de col·laboració en importants equipaments culturals i en el desenvolupament de projectes conceptuals, expositius i estratègics per a la cultura, el turisme i l'educació. És una plataforma integrada per a oferir solucions d'optimització dels recursos de patrimoni cultural, natural, turístic i urbanístic, emprats com a motors de dinamització per a afrontar els nous reptes econòmics, socials i educatius que presenta la societat contemporània.

Més informació

notícies del sector