Empreses

Empreses del sector de cultura de proximitat

La Vanda del bosque

TRIAJOCK

Som una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el lleure. Treballem desenvolupant activitats lúdic pedagògiques que inspirin als participants en el seu desenvolupament integral a través del joc. Treballem a mesura, la nostra filosofia és treballar en funció dels objectius pedagògics del nostre client. Oferim serveis de monitoratge de menjador, activitats extraescolars,autocars recreatius, casals, festes temàtiques, setmanes culturals, jornades de portes obertes, festes de fi de curs, parcs de nadal, casals d'estiu, concursos educatius, ludotecas per a esdeveniments i activitats amb inflables.

Més informació

Circ de Jocs

Portem 19 anys donant forma a espais creatius, a través del lleure, la cultura, la festa i la educació. El nostre objectiu és promoure i difondre el món de l'Animació, el Circ, i els Jocs amb tots els seus valors per fer canvis en la vida cultural, social i econòmica del país.

Més informació

Calaix de Cultura

Des del 2003, Calaix de Cultura posa a l'abast d'institucions, centres i administracions locals, diferents recursos de programació per a espais culturals i de lleure infantil i juvenil. Del ventall de serveis, en destaca la gestió de centres cívics, de casals infantils o d'equipaments especialitzats.

Més informació

JAN BCS

JANbcs, des de l'any 1993 ofereix, amb un fort compromís social, els coneixements necessaris per programar, dinamitzar i avaluar els projectes d'intervenció adreçats al desenvolupament social. Treballa al servei de les persones en el món de l'educació, l'animació sociocultural, el lleure i l'acció social, i la seva acció s'enmarca dins d'entitats culturals, socials, cíviques i de lleure, tan en l'àmbit de l'administració com de l'empresa privada.

Més informació

Itinere Serveis Educatius

Som una empresa especialitzada en el disseny, la gestió i la consultoria de serveis educatius i culturals, orientada a promoure el benestar i el desenvolupament de les persones joves, de les comunitats i del conjunt de la societat.

Més informació

Freeskates europe / BarnaFreesbe

eSTEAM education

ARTICULTURA SERVICES

FUNBRAIN

Lúdic 3

Lúdic 3 es va crear l'any 1994 per gestionar centres culturals i cívics d'àmbit municipal. Des de llavors ha continuat evolucionant, desenvolupant un model de gestió que s'ha anat adaptant constantment als canvis socials i a les exigències de l'entorn.

Més informació

Sotrac, serveis educatius

Fes-te gran! Educant amb el lleure

Tasca, projectes sòcioculturals

TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, gestió i avaluació de projectes educatius, socials i culturals. L'equip de treball, la relació de confiança i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta a mida de les vostres expectatives.

Més informació

QSL Serveis Culturals

A QSL Serveis Culturals, gestionem serveis, programes i equipaments en els àmbits de la cultura, l'educació i el benestar social, generant i transferint coneixement amb professionalitat i des de la proximitat.

Més informació

Isotropic

Enlleura't, serveis educatius i de lleure

ACTING FIGUERES

Descoberta

Artgest

Som una empresa de serveis que treballa tant el món cultural, amb la programació i infraestructura de les festes, com l'educació en el lleure fent casals de vacances, centres oberts, projectes educatius i socials específics, els parcs de Nadal o les ludoteques i casals infantils.

Més informació

AKELALLEURE

Tea

Una empresa amb una trajectòria de més de vint anys i una dilatada experiència en el camp de la difusió cultural i ambiental exclusivament a nivell escolar. El nostre treball està enfocat a establir un lligam entre el medi i els alumnes que realitzin les nostres activitats.

Més informació

Magmacultura

MagmaCultura és el resultat de més de vint anys de col·laboració en importants equipaments culturals i en el desenvolupament de projectes conceptuals, expositius i estratègics per a la cultura, el turisme i l'educació. És una plataforma integrada per a oferir solucions d'optimització dels recursos de patrimoni cultural, natural, turístic i urbanístic, emprats com a motors de dinamització per a afrontar els nous reptes econòmics, socials i educatius que presenta la societat contemporània.

Més informació

notícies del sector