Empreses

Empreses del sector de cultura de proximitat

Sotrac, serveis educatius

ACTING FIGUERES

Iliadas Team, SL

Lúdic 3

Lúdic 3 es va crear l'any 1994 per gestionar centres culturals i cívics d'àmbit municipal. Des de llavors ha continuat evolucionant, desenvolupant un model de gestió que s'ha anat adaptant constantment als canvis socials i a les exigències de l'entorn.

Més informació

Icono Serveis Culturals

ICONO fa més de 20 anys que treballa amb el sector cultural de Catalunya. Una de les branques que més hem desenvolupat és la gestió de projectes de dinamització socioculturals i educatius juntament amb les institucions públiques; creem activitats educatives, visites guiades i itineraris culturals.

Més informació

Iniciatives i Programes

Som un grup especialitzat en el disseny, la gestió i la consultoria de serveis educatius i culturals, orientats a promoure el benestar i el desenvolupament de les persones, de les comunitats i del conjunt de la societat.

Més informació

Artgest

Som una empresa de serveis que treballa tant el món cultural, amb la programació i infraestructura de les festes, com l'educació en el lleure fent casals de vacances, centres oberts, projectes educatius i socials específics, els parcs de Nadal o les ludoteques i casals infantils.

Més informació

Magmacultura

MagmaCultura és el resultat de més de vint anys de col·laboració en importants equipaments culturals i en el desenvolupament de projectes conceptuals, expositius i estratègics per a la cultura, el turisme i l'educació. És una plataforma integrada per a oferir solucions d'optimització dels recursos de patrimoni cultural, natural, turístic i urbanístic, emprats com a motors de dinamització per a afrontar els nous reptes econòmics, socials i educatius que presenta la societat contemporània.

Més informació

Tuti

Tuti Serveis Pedagògics i Socials som un equip de professionals especialitzats en oferir serveis a la comunitat dins de l'àmbit educatiu i sociocultural. La nostra experiència al llarg de 30 anys ens ha fet capdavanters en el sector per la qualitat dels nostres projectes.

Més informació

Minimúsica

Oferim continguts innovadors i de qualitat que facilitin al públic familiar l'accés a la música i a la cultura i que, al mateix temps, aportin valors educatius. Concerts, festivals, apps, sèries d'animació, videoclips, bandes sonores, discos, llibres didàctics, tallers educatius i un llarg etcètera, completen el nostre ventall d'activitats.

Més informació

Cultura Itinerant

A Cultura Itinerant estem especialitzats en el sector educatiu. Volem apropar a l'alumnat al patrimoni cultural, social i natural en forma de sortides i activitats.

Més informació

DUNA SL

DUNA educació és una empresa especialitzada en la creació de projectes i continguts educatius, socials i mediambientals. Treballa per l?assessorament, la gestió, la dinamització i la difusió al servei d?empreses i institucions, que tenen l?objectiu de realitzar programes de caràcter social en l?àmbit educatiu.

Més informació

Tasca, projectes sòcioculturals

TASCA és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny, gestió i avaluació de projectes educatius, socials i culturals. L'equip de treball, la relació de confiança i un control de qualitat permanent són la garantia que TASCA us aportarà una resposta a mida de les vostres expectatives.

Més informació

Viu Lleure

Tea

Una empresa amb una trajectòria de més de vint anys i una dilatada experiència en el camp de la difusió cultural i ambiental exclusivament a nivell escolar. El nostre treball està enfocat a establir un lligam entre el medi i els alumnes que realitzin les nostres activitats.

Més informació

Calaix de Cultura

Des del 2003, Calaix de Cultura posa a l'abast d'institucions, centres i administracions locals, diferents recursos de programació per a espais culturals i de lleure infantil i juvenil. Del ventall de serveis, en destaca la gestió de centres cívics, de casals infantils o d'equipaments especialitzats.

Més informació

Itinere Serveis Educatius

Som una empresa especialitzada en el disseny, la gestió i la consultoria de serveis educatius i culturals, orientada a promoure el benestar i el desenvolupament de les persones joves, de les comunitats i del conjunt de la societat.

Més informació

JAN BCS

JANbcs, des de l'any 1993 ofereix, amb un fort compromís social, els coneixements necessaris per programar, dinamitzar i avaluar els projectes d'intervenció adreçats al desenvolupament social. Treballa al servei de les persones en el món de l'educació, l'animació sociocultural, el lleure i l'acció social, i la seva acció s'enmarca dins d'entitats culturals, socials, cíviques i de lleure, tan en l'àmbit de l'administració com de l'empresa privada.

Més informació

Circ de Jocs

Portem 19 anys donant forma a espais creatius, a través del lleure, la cultura, la festa i la educació. El nostre objectiu és promoure i difondre el món de l'Animació, el Circ, i els Jocs amb tots els seus valors per fer canvis en la vida cultural, social i econòmica del país.

Més informació

QSL Serveis Culturals

A QSL Serveis Culturals, gestionem serveis, programes i equipaments en els àmbits de la cultura, l'educació i el benestar social, generant i transferint coneixement amb professionalitat i des de la proximitat.

Més informació

TRIAJOCK

notícies del sector