Cases de colònies

 

CAMPUS CERDANYA


Adreça: Ramon Condomines, 14


Població: Puigcerdà - Municipi: Puigcerdà - Comarca: Cerdanya - Província: Girona
902 13 20 00      info@lleuredosmil      www.lleuredosmil.com

200


Empresa de gestió: Lleure dos mil


Descripció

En mig dels Pirineus i situat a 1.200 metres d'alçada, el Campus Cerdanya està envoltat de cims imponents de fins a 3.000 metres i constitueix l'epicentre de 16 estacions d'esquí. Un bell paratge natural, dotat de la frescor dels boscos pirenencs i ple d'encantadores valls asolellades.


Dades de l'entorn

Molt a prop del nucli urbà de Puigcerdà i amb moltes opcions d'excursions


Dades de les instal·lacions

Habitacions de dues a sis places, totalment equipades.
Disposa de terrassa, menjador self-service i Sport bar. Compta amb un auditori/discoteca, una sala multimedia amb internet i zona de lectura. Cinema, ludoteca, gimnàs, spa i sala wellness. A l'exterior, hi ha una pista de volei, un parc i zona verda.


Dades de les activitats

RAID DE SUPERACIÓ
Cicle Superior i ESO

En aquestes estades es treballaran bàsicament tres tipologies d’activitats aprofitant les possibilitats i recursos que ofereix una instal·lació única com Campus Cerdanya, per una banda, i l’entorn natural privilegiat de la Cerdanya i Puigcerdà, per l’altra.

Activitats i esports amb handicap (senderisme guiat, esquis gegants, dinàmiques d’equip, gol a cegues). Es podran experimentar les sensacions de les persones que pateixen alguna discapacitat i treballar en equip per tal d’obtenir un objectiu comú.

Activitats relacionades amb la natura i els esports d’aventura com ara l’orientació, la supervivència, el trekking, el patinatge sobre gel, entre d’altres. S’incideix en l’esperit de superació personal.

Activitats de descoberta d'entorns urbans (Puigcerdà, Llívia) i naturals (cursa d’orientació, trekkings amb RoadBook) on treballarem l’autonomia individual i grupal i el respecte envers la natura i la població.

Aprofitant les activitats també coneixerem el paisatge de frontera de la Cerdanya i la seva història. Aquesta comarca muntanyenca, única als Pirineus, es caracteritza per ser una plana elevada de gran magnitud (uns 20 km) dividida geogràficament per la frontera entre la Baixa Cerdanya (Catalunya) i l’Alta Cerdanya (França). Aquesta divisió és conseqüència del Tractat dels Pirineus (1659), on el Regne d’Espanya va cedir a França 33 pobles de la part nord cerdana, tots menys la població de Llívia, que s’ha convertit en un enclavament a França.


Cercador de cases

empreses del sector
notícies del sector