Empreses

Empreses del sector de colònies

LLEURE I EXPERIÈNCIES

Casa de colònies Mas Can Pic (Vadelleure)

Els Olivers - Horta de Sant Joan

Colònies escolars i extraescolars

Més informació

L'Esquirol, Natura i Lleure

Desenvolupem activitats de lleure tradicional, educatiu i vivencial. Tot el que es viu amb el cor, queda al cor.

Més informació

Cal Petit Casa de Colònies

Som al cor de la Noguera, tenim cabuda per a 170 persones, i disposem de camps esportius, una carpa independent i una sala per a tallers. Activitats ben diverses per a grups escolars d'infantil, primària i secundària, a més d'una àmplia oferta d'espais per a celebracions de tot tipus.

Més informació

Edulònia

Som una empresa familiar que ens dediquem a oferir productes educatius i de temps lliure a escoles, famílies i col·lectius. Posem a la vostra disposició les nostres 4 cases de propietat: Tamarit, Poblet, Prades i Vallclara, on s'hi poden organitzar colònies escolars, estades en grup, celebracions, etc. Especialistes en colònies escolars en anglès.

Més informació

Temps de Lleure

Oferim un ampli ventall de serveis adreçats a tota la comunitat educativa. Les nostres sortides i activitats en cases de colònies i altres espais es basen en l'educació integral, el respecte per la sostenibilitat i el medi ambient, l'atenció a la diversitat i l'educació en valors. Aquests són els pilars del nostre projecte educatiu.

Més informació

Bhagavan yoga i lleure per crèixer

AULA BGT - LA POLAR

Colònies Rosa dels Vents

Més de trenta anys d'experiència en la gestió de cases de colònies, amb un equip humà extens, format per dirigents, educadors, pedagogs, esportistes, monitors, cuiners i personal de servei.

Més informació

L'Auró

L'Auró posa l'accent en l'educació especial, innovadora i moderna. Ell potencial terapèutic de la natura aliat amb l'educació en el lleure.

Més informació

Eix Estels

Màxima qualitat educativa amb colònies escolars, d'estiu, crèdits de síntesi, sortides d'un dia o estades familiars.

Més informació

CAMPAMENTOS MASTERCHEF

+ Temps Lliure

+ Temps Lliure som una empresa de serveis dins del món de l'educació no formal i ofereix els seus serveis a escoles, AMPAS, grups familiars, esplais... que volen realitzar sortides o activitats educatives i lúdiques en el temps de lleure.

Més informació

El Castellet

Cercador de cases

notícies del sector