Molt més que colònies

 

 

Les cases de colònies gestionades per les organitzacions de l’Acellec constitueixen una autèntica xarxa d’instal·lacions educatives i de vacances al servei dels infants, els joves, les famílies, els centres escolars i la rica diversitat d’entitats de lleure educatiu i culturals.

Educació, vacances i qualitat

Més de quaranta instal·lacions són gestionades de forma directa i exclusiva pels membres de l’Acellec, amb una oferta de 6.200 llits, i amb presència en 18 comarques d’arreu de Catalunya.

Però les mateixes empreses treballen com a agència de gestió o com a prestadores de serveis especialitzats (educatius, d’activitats esportives i de natura, turístics, logístics i de promoció) a altres 173 cases de colònies. És per això que l’abast de l’activitat del sector de les cases de colònies de l’Acellec té a veure amb la gestió global de 18.600 llits d’oferta, distribuits en 33 comarques catalanes.

La qualitat dels serveis i la seguretat del seu ús són norma per a les cases de colònies, i la professionalitat dels equips educatius i de gestió és condició indispensable per a totes les seves activitats. Una bona prova d’aquesta realitat és l’interès creixent d’organitzacions d’àmbit europeu per esdevenir usuaris de les nostres instal·lacions. El salt a la internacionalització de les cases de colònies ja és una realitat i el seu creixement es fa cada cop més present.

L’estada en una casa de colònies és molt més que un període de vacances. Es tracta més aviat d’una experiència vital, que aporta valors i enriquiment personal al mateix temps que s’assegura la diversió i el gaudi. Totes les instal·lacions porten associats serveis complementaris de caràcter educatiu, esportiu, cultural i mediambiental. És per aquesta raó que les cases de colònies continuen sent un element de valor afegit per al sistema educatiu català, al mateix temps que es desplega progressivament com a oferta lúdica i vivencial per a tota mena de grups i col·lectius.

Cercador de cases

totes les cases
empreses del sector
notícies del sector