Empreses

Empreses del sector de colònies

Temps de Lleure

Oferim un ampli ventall de serveis adreçats a tota la comunitat educativa. Les nostres sortides i activitats en cases de colònies i altres espais es basen en l'educació integral, el respecte per la sostenibilitat i el medi ambient, l'atenció a la diversitat i l'educació en valors. Aquests són els pilars del nostre projecte educatiu.

Més informació

Els Olivers - Horta de Sant Joan

Colònies escolars i extraescolars

Més informació

El Castellet

LLEURE I EXPERIÈNCIES

L'Auró

L'Auró posa l'accent en l'educació especial, innovadora i moderna. Ell potencial terapèutic de la natura aliat amb l'educació en el lleure.

Més informació

Colònies Rosa dels Vents

Més de trenta anys d'experiència en la gestió de cases de colònies, amb un equip humà extens, format per dirigents, educadors, pedagogs, esportistes, monitors, cuiners i personal de servei.

Més informació

Cal Petit Casa de Colònies

Som al cor de la Noguera, tenim cabuda per a 170 persones, i disposem de camps esportius, una carpa independent i una sala per a tallers. Activitats ben diverses per a grups escolars d'infantil, primària i secundària, a més d'una àmplia oferta d'espais per a celebracions de tot tipus.

Més informació

AULA BGT - LA POLAR

Bhagavan yoga i lleure per crèixer

Edulònia

Som una empresa familiar que ens dediquem a oferir productes educatius i de temps lliure a escoles, famílies i col·lectius. Posem a la vostra disposició les nostres 4 cases de propietat: Tamarit, Poblet, Prades i Vallclara, on s'hi poden organitzar colònies escolars, estades en grup, celebracions, etc. Especialistes en colònies escolars en anglès.

Més informació

Eix Estels

Màxima qualitat educativa amb colònies escolars, d'estiu, crèdits de síntesi, sortides d'un dia o estades familiars.

Més informació

L'Esquirol, Natura i Lleure

Desenvolupem activitats de lleure tradicional, educatiu i vivencial. Tot el que es viu amb el cor, queda al cor.

Més informació

CAMPAMENTOS MASTERCHEF

+ Temps Lliure

+ Temps Lliure som una empresa de serveis dins del món de l'educació no formal i ofereix els seus serveis a escoles, AMPAS, grups familiars, esplais... que volen realitzar sortides o activitats educatives i lúdiques en el temps de lleure.

Més informació

Aventurina

Cercador de cases

notícies del sector