notícies

El primer congrés de l’ANEACAMP debat el futur del sector del lleure a Madrid

01/02/2023

La Asociación Nacional de Empresas de Actividad y Campamentos (ANEACMP) organitza una trobada adreçada als professionals de tot l’Estat amb la participació d’empreses associades a l’Acellec.

Madrid ha acollit els darrers dies amb èxit la primera edició del Congreso Nacional del Ocio y Tiempo Libre 2022-2023 de la Asociación Nacional de Empresas de Actividad y Campamentos (ANEACAMP). L’entitat, de la qual les empreses associades a l’Acellec Eix Estels i English Summer en formen part, ha organitzat aquesta jornada per debatre el futur del sector del lleure educatiu a l’Estat amb la participació de diferents professionals i empreses especialitzades. La trobada ha comptat amb la participació de Felip Kervarec, membre de la junta directiva de la Federació Estatal d’Organitzacions Empresarials de Lleure Educatiu i Sociocultural (FOESC), i també amb el protagonisme de les empreses associades a l’Acellec com és el cas d’Eix Estels. Finalment, el president de l’Acellec, Pere Mulero, no ha pogut assistir a la trobada per motius personals.

 

En el marc de les taules rodones i els debats organitzats, els diferents professionals han posat de manifest la importància d’unir el sector i lluitar perquè les empreses tinguin un CNAE propi. Felip Kervarec també ha reivindicat la necessitat de comptar amb taules d’interlocució pròpies amb les administracions per establir canals de comunicació i espais de referència per defensar els interessos de les empreses de lleure educatiu i sociocultural.