notícies

L’Escola Efa programa dos cursos a través d’un acord amb l’Escola de Música de Bellaterra

29/12/2021

L’Acellec signa un conveni amb el centre ‘El Musical’ a través del qual s’oferiran els cursos ‘La música com a eina per acompanyar els diferents moments del dia’ i ‘La música com a eina de descoberta de l’entorn’ adreçats a professionals del lleure educatiu i persones interessades en l’etapa educativa de 0 a 3 anys que vulguin adquirir recursos didàctics nous.

A partir de gener l’Escola Efa estrena dos cursos nous a través d’un conveni signat amb l’Escola de Música de Bellaterra. El Musical és conservatori professional de música i escola de música. La primera proposta, La música com a eina per acompanyar els diferents moments del dia, tindrà lloc el 15 de gener i s’adreça a persones interessades en l’etapa educativa de 0 a 3 anys que vulguin adquirir recursos didàctics nous i professionals docents o de sector de lleure educatiu. Tindrà una durada de quatre hores i s’impartirà al centre El Musical.

 

El segon curs, La música com a eina de descoberta de l’entorn, també s’adreça al mateix públic i, en aquest cas, es programarà el 4 de febrer.

 

Proposta innovadora

En paral·lel, l’Escola Efa treballa en la programació d’una proposta innovadora que s’oferirà a la primavera, en format d’un nou curs de monitoratge de lleure educatiu especialitzat en música.