notícies

Apostem per una formació a mida i de qualitat

11/02/2021

Com la resta del món, l’escola Efa s’ha vist obligada a repensar el present i el futur, conscients dels canvis que implica l'adaptació a les noves circumstàncies, imposades per la crisi sanitària. Si fa un any la seva oferta de formació online era de set cursos, aquest inici d’any expliquen amb orgull que podeu escollir entre 50 cursos per millorar les competències professionals.

L’inici d’any és un bon moment per plantejar-nos nous reptes en l’àmbit de la formació. L'escola Efa aposta per potenciar una nova oferta formativa, pensada expressament per al conjunt de professionals del sector del lleure, l’educació i la cultura. Tots els cursos tenen grups reduïts de màxim vint-i-cinc persones i la majoria es fan de forma asíncrona: no hi ha sessions ni horaris establerts i l'accés als continguts és flexible.

 

Formació de referència

L'Efa ofereix atenció individualitzada i un procés d’aprenentatge vivencial, en què podreu comptar amb l’acompanyament d’un grup de docents especialistes i l’accés a materials pedagògics exclusius.

 

Plantegen activitats d’aprenentatge tenint en compte tasques reals o simulades del sector del lleure educatiu i sociocultural, que és present en tot moment. L’oferta formativa online s’estructura a partir de cursos dividits en mòduls setmanals o quinzenals que faciliten el procés d’aprenentatge i l’acompanyament a l’èxit, ja que un 98% dels alumnes completa els cursos. I molts d’ells repeteixen.

 

Us animem a formar-vos i formar els vostres amb algun dels cursos programats, 

Deixeu-vos acompanyar per l’equip de l’Escola Efa!

 

Oferta formativa 

https://escolaefa.cat/oferta-formativa/

Catàleg de cursos online 2021 

https://www.escolaefa.cat/repositori/element_1612976016.pdf

Escala orientativa de preus per a grups. Cursos online 2021

https://www.escolaefa.cat/repositori/element_1612976037.pdf