notícies

Jornades de bones pràctiques en matèria de Joventut

27/09/2018

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut va iniciar dijous passat les jornades anuals de bones pràctiques. Des de l’Acellec recomanem a tots els professionals del sector que hi participin i que estiguin atents al calendari d'activitats, que donarà continuïtat a les jornades durant les properes setmanes.

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut va iniciar aquest dijous passat les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut. Són uns espais de relació entre professionals i de debat sobre aquells temes que ocupen, preocupen i són d’interès pel sector, a través de l’exemple pràctic i tècnic, amb l’acompanyament i la presentació de les noves bones pràctiques que s’introduiran aquest 2018 a la plataforma.

Enguany es proposen quatre temes clau pel debat a les jornades en relació amb les polítiques, l’àmbit i el treball en joventut: l’autogestió com a valor en joventut; les relacions, vincles i empoderament dels joves; el rol dels equipaments juvenils en clau de gènere i el territori i les possibilitats d’ocupació. Quatre seus: Terrassa, Ripoll, Vilafranca i Tàrrega. Quatre professionals que dinamitzaran els debats. I cinc presentacions: les bones pràctiques del Casal de Joves Girapells (Guinardó – Barcelona), els espais de Participació i Informació Jove (Reus) i el Treball en Xarxa per construir un nou Espai de Convivència (Ripoll), Xarxa d’Espais Joves de Mataró, equipaments juvenils en clau de gènere (Mataró) i Okup’Alt (Alt Empordà).

 

Consulteu-ne els detalls en aquest enllaç