notícies

Trobada amb el grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem

11/07/2018

El president de l’entitat, Pere Mulero, i el vocal de la junta, Marti Garcia, mantenen una trobada amb les diputades del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Elisenda Alamany i Jessica Albiach.

L’Acellec continua les trobades amb els grups parlamentaris amb representació al Parlament de Catalunya. Aquest dimarts la reunió ha estat amb el grup de Catalunya en Comú Podem. El president de l’entitat, Pere Mulero, i el vocal de la junta, Martí Garcia, han mantingut una reunió amb les diputades Elisenda Alamany i Jessica Albiach. L’Acellec ha explicat la situació de la petita i mitjana empresa a Catalunya en l’àmbit del lleure educatiu i la cultura de proximitat. La trobada ha servit per tornar a destacar la importància de preservar la qualitat en les contractacions públiques i ha comptat amb una bona sintonia per part de les representants de Catalunya en Comú en Podem.

 

Des de l’Acellec es continuaran mantenint contactes amb els representants polítics del Parlament de Catalunya i la resta d’institucions per explicar el sector i establir complicitats.