notícies

Expliquem el sector al Grup Parlamentari de Junts per Catalunya

04/07/2018

El president i el gerent de l'Acellec es van reunir el 3 de juliol amb les diputades Teresa Pallarès i Saloua Laouaji, de Junts per Catalunya, per explicar amb detall el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat, i per posar en valor les seves virtuts, basades en el model català de la petita i la mitjana empresa.

Teresa Pallarès és la portaveu de Junts per Catalunya a la Comissió d'Empresa i Coneixement, i Saloua Laouaji és membre de les comissions d'Ensenyament i d'Afers Socials. És així com el president de l'Acellec, Pere Mulero, i el seu gerent, Pep Montes, van poder explicar de manera detallada tant el model econòmic majoritari en el sector del lleure educatiu, com els valors socials i la consideració de servei públic de tota l'activitat que desenvolupen les empreses associades a l'Acellec.

La petita i mitjana empresa, fonament de l'economica catalana, és en l'origen del lleure educatiu i la cultura de proximitat com a sector econòmic. Van ser aquestes empreses les que van promoure i consolidar la professionalització del sector i les que han defensat la qualitat com a condició d'obligat compliment en la prestació dels serveis públics que hi tenen relació. Mulero i Montes van explicar aquesta realitat a les dues diputades i els van demanar que l'Acellec sigui tinguda en compte en futures tramitacions i debats al voltant d'iniciatives legislatives que tinguin com a objecte la regulació del sector o la contractació pública de serveis d'atenció a les persones. 

Pallarès va mostrar una notable sintonia amb els plantejaments de l'associació patronal i es va acordar mantenir una relació i contacte estable per acompanyar l'evolució del sector i per atendre les seves possibles necessitats.