notícies

Jornada de treball sobre els drets culturals

08/02/2016

De quina manera s'han d'incorporar a l'oferta pública les diferents formes d'expressió artística que coexisteixen avui a Barcelona? Aquest és l'eix central de la jornada de treball que tindrà lloc el divendres 19 de febrer a l'Espai Avinyó a partir de les 11,30h i que s'adreça a professionals del món de la cultura que treballen des de l'àmbit públic, privat o associatiu. Durant l'acte es reflexionarà sobre la participació cultural com a expressió de diversitat i garantia de l'exercici dels drets culturals. És per això que la jornada s'encapçala amb el lema Exercim els drets culturals.

Participaran ern el debat la Comissionada d'Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l'Ajuntament de Barcelona, Lola López, la Doctora en Drets Humans i professora de la URJC, Beatriz Barreiro, el president de la Fundació Interarts, Eduard Miralles, la Directora de la Càtedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació, Gemma Carbó i el Coordinador del Pla Cultures de l'ICUB, Carles Giner. L'accés a l'acte és grautït, però cal inscripció prèvia, que podeu formalitzar en aquest enllaç. L'Espai Avinyó (Avinyó, 52, de Barcelona) es va crear l'any 2011 i s'ha convertit en un referent a la ciutat per a la reflexió al voltant de la creació i l'impuls de la interculturalitat.

La trobada és especialment indicada per a programadors culturals i professionals que tenen a les seves mans la responsabilitat de posar en agenda tota mena de manifestacions artístiques i culturals perquè posarà damunt de la taula arguments i criteris que puguin contribuir a facilitar la difusió de la diversitat que caracteritza Barcelona i a garantir, per tant, el lliure exercici dels drets culturals.