Cases de colònies

 

EL CLAR DEL BOSC


Adreça: Carretera Rocacorba, s/n 17834 Pujarnol


Població: Pujarnol - Municipi: Banyoles - Comarca: Pla de l'Estany - Província:
902 20 07 25      info@albaserveis.com      www.albaserveis.com

210


Empresa de gestió: Alba Serveis Educatius


Descripció

La trobareu en un entorn privilegiat, en mig dels boscos i a mitja muntanya, a tocar de l'estany de Banyoles i ben a prop del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i del parc neolític de la Draga.


Dades de l'entorn

L'estany de Banyoles es troba a menys de cinc quilòmetres i el Parc Natural de la Zona volcànica a poc més de 20 quilòmetres.


Dades de les instal·lacions

Les instal·lacions del Clar del Bosc són molt completes amb piscina, pistes de bàsquet, de futbol, rocòdrom i camp de tir a l'arc. Destaca entre totes elles el circuit del Bosc Vertical on duran dues hores els nens poden moure's per ponts flotants, d'arbre en arbre, i saltar en tirolina.

Disposa de les següent instal·lacions:
-210 places
-Piscina
-Bosc vertical
-Pistes de bàsquet
-Pistes de futbol sala
-Frontó
-Rocòdrom
-Pista d'equitació
-Parc infantil
-Diverses sales interiors polivalents
-Teatret
-Servei de cuina propi


Dades de les activitats

Són moltes les possibilitats en aquest emplaçament tant al bosc, als volcans, al voltant de l'estany, al parc neolitic de la Draga o gaudint de la pau i la tranquil·litat d'aquest espai natural protegit.

L'equip de cuina d'El Clar del Bosc és un dels puntals d'Alba serveis. Així ho reconeixen les famílies que ens visiten per turisme rural, els mestres que acompanyen els nens durant les colònies escolars i els assistnets dels casaments que es realitzen a la primavera i a la tardor a El Clar del Bosc.


Cercador de cases

empreses del sector
notícies del sector