Cases de colònies

 

LA SALLE NATURA


Adreça: Cal Cerdanyola. Camí de Bagà a Coll de Bena. 08695 Gisclareny


Població: Gisclareny - Municipi: Gisclareny - Comarca: Berguedà - Província: Barcelona
902 13 20 00      info@lleuredosmil.com     

Segons la temporada


Empresa de gestió: Lleure dos mil


Descripció

Al nord del Berguedà i en ple Pirineu, trobareu La Salle Natura, just al mig del parc natural del Cadí-Moixeró. Les instal·lacions conserven un toc tradicional que les fusionen amb l'entorn muntanyenc, però els seus serveis s'han modernitzat i permeten una estada còmoda i agradable.


Dades de l'entorn

Entorn natural amb boscos, esplanades, rieres, en pla Parc Natural Cadí Moixeró.


Dades de les instal·lacions

Disposa d'habitacions de 18, 20 i 32 places, dos menjadors, sales de mestres, quatre sales taller, una aula de natura i biblioteca.
Hi ha banys comunitaris i privats segons la zona, compta amb piscina, un camp de futbol i zona d'acampada controlada.


Dades de les activitats

ELS BANDOLERS
Educació Infantil i Cicle Inicial

En aquestes convivències els infants aprendran, mitjançant l’educació en el lleure, com era la vida a l’època dels bandolers, entre els segles XVI i XVIII. En l’època moderna era molt important l’esforç, el treball i les matèries primeres que ens dóna la natura i la terra per poder sobreviure. Tots els valors que coneixerem d’aquesta època de la història els traslladarem a l’actualitat, alhora que aprendrem d’on venen molts dels productes que consumim avui en dia.
Per fer-ho ens endinsarem a l’edat moderna de la mà d’una colla de bandolers, qui seran els encarregats d’ensenyar-nos com vivien en aquesta època. Els bandolers, dirigits per en Perot Panxampla, sortiran del seu amagatall aprofitant la foscor de la nit. Ells ens portaran unes cartes on ens demanaran la nostra ajuda per realitzar un seguit d’activitats aventureres.
Activitats: Descoberta del territori dels bandolers,taller d’emblemes bandolers, el refugi de bandolers, joc de nit d’en Panxampla, taller de coca, danses i cançons tradicionals, excursió i gimcana bandolera.

CAMPAMENT TXIRUCA
Cicles Mitjà i Superior

El Campament Txiruca és un centre d’interès on viurem la gran aventura de convertir-nos en veritables exploradors i exploradores txirucaires. Mitjançant l’educació en el lleure i aprofitant un entorn immillorable com és el parc natural del Cadí-Moixeró i les instal·lacions de la Salle Natura treballarem valors com el companyerisme, la cooperació, la curiositat, la superació personal i intergrupal i el contacte amb la natura, tot amb grans dosis de component lúdic i aventurer.
Durant les colònies convertirem la Salle Natura en el Campament Txiruca, la base on els exploradors i exploradores txirucaires organitzaren les seves expedicions de descoberta i on els monitors dinamitzaran un conjunt d’activitats on el nois i noies hauran de demostrar la seva vàlua per poder convertir-se en veritables txirucaires.
A les activitats treballarem l’equipament que necessiten els exploradors i exploradores per sobreviure i a valdre’ns de la natura, sense malmetre-la, per trobar allò que ens manca. També gaudirem de la cartografia i l’orientació mitjançant les descobertes i les expedicions, a moure’ns durant la nit, a fer-nos el nostre propi menjar, a passar bones vetllades amb els companys...i sobretot, a viure grans emocions amb les activitats més aventureres que ens tenen preparades en el Campament Txiruca!!


Cercador de cases

empreses del sector
notícies del sector