Cases de colònies

 

LA DEVESA


Adreça: Carretera de Vic a Olot, km 35 08569 Rupit


Població: Rupit i Pruit - Municipi: Rupit i Pruit - Comarca: Osona - Província: Barcelona
902 13 20 00      info@lleuredosmil.com      www.lleuredosmil.com

A consultar, segons la temporada


Empresa de gestió: Lleure dos mil


Descripció

Àmplia oferta d'instal·lacions per a tota mena de grups, amb habitacions col·lectives o familiars. La seva ubicació, al cor de Catalunya, és ideal per desconnectar i gaudir de la natura, però al mateix està perfectament comunicada.


Dades de l'entorn

Entorn natural amb boscos, rieres i una gran esplanada amb ombra


Dades de les instal·lacions

Habitacions de 4 a 30 places, amb menjadors d'entre 100 i 180 places.
Disposa de sales de mestres, una sala taller i una sala polivalent per a 100 persones.
Disposa de banys comunitaris i privats.
En l'entorn proper comptem amb un circuit d’aventura (rocòdrom, tir amb arc, orientació), piscina i terrassa.


Dades de les activitats

ELS INDIS I EL CAMPAMENT HUK.HALEILA
Educació Infantil i Cicles Inicial i Mitjà.
Durant els dies de colònies ens convertirem en veritables indis i indies Huk-Haleila i coneixerem tots els dominis de la tribu a la Devesa, les terres altes. Per aconseguir-ho haurem de demostrar la nostra capacitat com a indis i indies, construint un gran campament conjuntament amb els nostres germans indis i caps. Durant l’estada guanyarem un bon grapat de plomes, com porten tots els bons indis, a cada repte superat.
En aquest centre d’interès es treballen valors com el respecte envers la natura, la cooperació, el treball en equip, la creativitat i la imaginació, el respecte de les desigualtats entre els uns i els altres i aprendre que tots som necessaris.
Activitats: Pista india, bateig indi i construcció d’un tòtem, excursió pel territori indi, descoberta de Rupit, festa india, Joc de nit, Gimcana india (tir amb arc, sarbatanes indies, escalada...)

MULTI ACTIVITAT
Per cicle superior
Durant les colònies farem un conjunt d’activitats aventureres i divertides, aprofitant les possibilitats i recursos que ofereix la casa de colònies i l’entorn natural de Collsacabra.
En contacte amb la natura i incidint amb l’esperit de superació personal, el respecte i l’autonomia individual i grupal, farem activitats com la gimcana de la superació, el joc de nit, l’orientació, la supervivència o les activitats d’aventura com el tir amb arc, sarbatanes, rocòdrom, pista americana.. tot un circuit d’aventura.
Tampoc podem passar per alt que ens trobem en un lloc singular de Catalunya, el Cabrerès, a tocar de les Guilleries, amb el seu característic paisatge, les seves historia i llegendes. Amb les excursions coneixerem el relleu del territori, masies centenàries, la seva fauna i flora i els seus racons secrets.


Cercador de cases

empreses del sector
notícies del sector