Cases de colònies

 

CAN MIQUELÓ


Adreça: Can Miqueló, s/n


Població: Sant Martí de Centelles - Municipi: Sant Martí de Centelles - Comarca: Osona - Província: Barcelona
902 12 36 12      comercial@eixestels.com      www.eixestels.com

108


Empresa de gestió: Eix Estels


Descripció

Casa pairal moderna amb grans espais exteriors i equipaments esportius.  Situada als Cingles de Bertí, amb unes vistes espectaculars al Parc de Sant Llorenç i envoltada de bosc. Compta amb un entorn i equipaments especialment adients per a la realització d'estades amb nois/es de totes les edats. Exteriors amb esplanades de joc, camp de futbol i pistes de bàsquet, sorral i piscina amb gespa, zones de pícnic i lavabos exteriors.


Dades de les instal·lacions

8 habitacions col·lectives de 4 a 26 places
Totes les habituacions amb bany incorporat
Dos menjadors i servei de cuina casolana
Tres sales d'activitats
Sala i habitació de mestres amb bany propi
Sala wifi de lliure accés
Exteriors amb esplanades de jove, camp de futbol, bàsquet, sorral i piscina amb gespa
Zones lúdiques i de picnic, amb fonts i lavabos exteriors
Calefacció
Microones i nevera d'ús públic
Terreny d'acampada
Telèfon públic
Adaptada al 50% a mobilitat reduïda
Adaptat per a l'arribada d'autocars


Dades de les activitats

 

 

 

 

Les activitats a Can Miqueló estan centrades en l'ESCOLA DEL CEL.

Planetari
Descobrim l'espai amb projeccions a 360º. Activitat escolar on entrareu dins la bombolla inflable gegant de la nostra Escola de Cel, i viureu un autèntic viatge al cel proper i al cel llunyà. Diferents projeccions que s'adapten a l'edat dels participants i que els faran viure en primera persona un viatge a l'espai. Sobrevolem els planetes, aterrem a les estrelles, visitem les galaxies i descobrim les seves formes i les històries mitològiques que les acompanyen. Un autèntica experiència intergalàctica.

Entrenament dels astronautes
Proves d'Aventura i baixada en tirolina/coet a la casa de colònies Can Miqueló i Proves d'aventura en pared ferrada a la casa de colònies Can Vandrell, on ens preparem com autèntics astronautes, cal tenir molt bona forma física, una gran capacitat de concentració i moltes habilitats, esteu preparats?

Gimcana de planetes
I si juguem amb els 8 planetes del nostre Sistema Solar? No hi podien faltar reproduccions gegants inflables del Sistema Solar, per conèixer i jugar amb els planetes del nostre Sistema Solar.

Taller de mitologia
Jocs, històries i activitas infantils per no oblidar...

L'univers
Les galàxies, forats negres i la vida de les estrelles. A les nostres Escoles de Cel tenim una sala molt especial, la sala del cel profund, un espai on gràcies a les llums fosques, les projeccions en superfícies transparents, les pintures fluorescents i altres recursos d'ambientació ens trobarem com flotant al mig de l'univers, allà podrem descobrir amb els nostres ulls i entendre fenòmens tant dispars com el neixement i la mort d'una estrella, els forats negres i la pols còsmica, la forma de les galàxies, el big ben, etc... T'apuntes a un viatges d'efectes especials?

Observació del sol
La nostra estrella observada amb telescopis de lent, telescòpis d'hidrògen, telescopis d'ombra... Voleu observar el sol i conèixer les seves característiques de debó? Ens calen, doncs, diferents tipus de telescopis, cadascun d'ells en descobrirà un aspecte diferent: El seu color real, les taques solars i les zones més fredes de la nostra estrella, la seva radiació, la seva edat i el temps que falta per la seva desaparició, etc... Descobrim-ho, però per fer-ho, caldrà que ens guanyem el dret a fer ús dels telescopis, haurem de superar les proves i completar el gran mot encreuat, serem capaços?


Cercador de cases

empreses del sector
notícies del sector